Kosmetika

Color Wow Pop and Lock bezoplachový kondicionér ve spreji 55 ml

Značka: COLOR WOW

Color Wow Pop and Lock bezoplachový kondicionér ve spreji působí uvnitř i na povrchu vlasu, opravuje texturu a dodává zářivý lesk včetně ochrany proti UV záření.

535
Doprava zdarma

O produktu: Color Wow Pop and Lock bezoplachový kondicionér ve spreji 55 ml

50138908

Úvod

Hydratační bezoplachový kondicionér Color Wow Pop & Lock pro vysoký lesk ve spreji osvěží vaše vlasy třpytivým efektem. Díky inovativnímu složení působí uvnitř i na povrchu vlasu, opravuje texturu a dodává zářivý lesk včetně ochrany proti UV záření. Přípravek obsahuje velké množství hydratačních složek, které pomáhají obnovit jejich pružnost a flexibilitu. Následně sérová část vytvoří membránu, která se spirálovitě obtočí okolo povrchu vlasu, a vytvoří tak výrazně lesklý obal.

Hlavní vlastnosti:

  • stylingový sprej se třpytivým efektem
  • opravuje texturu vlasů
  • chrání před UV zářením
  • hydratuje a vyživuje
  • zajišťuje vysoký lesk

Použití

Pro použití na mokrých nebo suchých vlasech. Rovnoměrně naneste a upravte jako obvykle.


O značce

Luxusní značka vlasové kosmetiky Color Wow pochází ze Spojených států a její produkty si oblíbila celá řada hollywoodských celebrit. Tato úžasná vlasová kosmetika se specializuje na barvené a chemicky ošetřené vlasy a jejím portfoliu naleznete pestrou paletu převratných přípravků, ať už jde o vlasovou péči, styling nebo intenzivní výživu. Všechny produkty jsou výsledkem dlouhodobého laboratorního vývoje a nebyly testovány na zvířatech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.