Kosmetika

Color Wow Dream Coat Supernatural Spray sprej pro hebké vlasy 200 ml

Značka: COLOR WOW

Color Wow Dream Coat Supernatural Spray sprej pro hebké vlasy snadno pomůže vytvořit hladký účes. Přípravek nezatěžuje vlasy a nemastí je.

599
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Color Wow Dream Coat Supernatural Spray sprej pro hebké vlasy 200 ml

50138915

Color Wow Dream Coat Supernatural Spray sprej pro hebké vlasy 200 ml

Color Wow Dream Coat Supernatural Spray sprej pro hebké vlasy

Sprej, který zajistí hydrataci a lesk vlasů, který jste ještě nezažili! Řekněte sbohem poletujícím vlasům bez života. Laboratorně vyvinutý polymer pokryje každé vlasové vlákno neviditelným voděodolným pláštěm. Polymer inspirovaný textilní technologií se aktivuje teplým vzduchem fénu a natažením vlasů přes kartáč. Vlas je tepelně ochráněn i pro následný tepelný styling.

Color Wow Dream Coat Supernatural Spray sprej pro hebké vlasy 200 ml

Sprej pro super hladké a hedvábné vlasy, který pokrývá každé vlasové vlákno neviditelným voděodolným pláštěm.

Inovativní polymerová technologie stlačí a utěsní vlasová vlákna výsledkem jsou nadpřirozeně elegantní, extrémně lesklé a hedvábné vlasy.

Dream Coat nezanechává na vlasech nánosy, nezatěžuje je a nemastí. 

Účinek trvá 2-3 umytí šamponem.

Použití

Nastříkejte na vlhké vlasy, směřujte aplikaci ke kořínkům. Upravte podle potřeby. Lze použít i na suché vlasy pro okamžité zvednutí a úpravu tvaru.

O značce Color Wow

Oblíbená značka hollywoodských celebrit! Americká značka Color Wow představuje nadčasovou péči o barvené vlasy. Každý produkt má složení vytvořené na základě dlouhodobého laboratorního vývoje. Značka obsahuje kompaktní a komplexní sadu převratných produktů, které pečují o barvené vlasy. Produkty mají několik prestižních cen v oblasti krásy a péče o vzhled. Ambasadorem značky je stylista hollywoodských celebrit, Chris Appleton, který používá produkty Color Wow na vlasech Kim Kardashian, Ariany Grande nebo Jennifer Lopez.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.