Kosmetika

Color Wow Color Control Blue Toning and Styling Foam pěna pro tmavé vlasy 200 ml

Značka: COLOR WOW

Color Wow Color Control Blue Toning and Styling Foam pěna pro tmavé vlasy pomáhá oživit tmavou barvu a zajišťuje bezchybný styling, který dlouho vydrží.

495
Ušetříte 20%

Původní cena:  619 Kč  ·  sleva 124 Kč

Nejnižší cena před slevou: 619 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Color Wow Color Control Blue Toning and Styling Foam pěna pro tmavé vlasy 200 ml

50138928

Úvod

Vraťte zářivou barvu svým tmavým vlasům! Color Wow Color Control Blue Toning and Styling Foam s lehkým tónováním pomáhá oživit tmavou barvu a zajišťuje bezchybný styling. Součástí pěny je přírodní pryskyřice podobná gumě, která dodává měkkou a elastickou texturu vlasům tak, aby byl styling snadnější a nedocházelo k jejich lámání.

Hlavní vlastnosti:

  • oživuje tmavou barvu vlasů
  • zajišťuje snadný styling 
  • chrání před lámáním vlasů

Použití

Dobře protřepejte. Podržte lahvičku dnem vzhůru a nastříkejte do dlaně. Naneste rovnoměrně na vlhké vlasy a upravte jako obvykle.


O značce

Luxusní značka vlasové kosmetiky Color Wow pochází ze Spojených Států a její produkty si oblíbila celá řada hollywoodských celebrit. Tato úžasná vlasová kosmetika se specializuje na barvené a chemicky ošetřené vlasy a jejím portfoliu naleznete pestrou paletu převratných přípravků, ať už jde o vlasovou péči, styling nebo intenzivní výživu. Všechny produkty jsou výsledkem dlouhodobého laboratorního vývoje (bez testování na zvířatech).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.