Kosmetika

Color Wow Xtra Large Bombshell Volumizer pěna pro objem vlasů 200 ml

Značka: COLOR WOW

Color Wow Xtra Large Bombshell Volumizer pěna pro objem vlasů pomáhá získat patřičný objem barvených a chemicky upravených vlasů.

595
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Color Wow Xtra Large Bombshell Volumizer pěna pro objem vlasů 200 ml

50138930

Úvod

Dopřejte svým vlasům objem jak se patří! Color Wow Xtra Large Bombshell Volumizer pěna přináší řešení pro zplihlé a unavené vlasy a vytváří masivní objem, který nelze přehlédnout. Je vhodná pro všechny typy vlasů, ať už se jedná o přirozené, barvené nebo jinak chemicky upravené. 

Hlavní vlastnosti:

  • výrazně zvětšuje objem kadeří
  • zajišťuje dlouhotrvající styling
  • nenarušuje strukturu vlasu
  • vhodné pro všechny typy vlasů
  • chrání proti teplu

Použití

Aplikujte 2 až 3 pumpičky na mokré vlasy od konečků ke kořínkům. Vlasy pročešte, aby se přípravek rovnoměrně rozprostřel. Upravte jako obvykle a vyfénujte nebo nechte přirozeně uschnout.


O značce

Luxusní značka vlasové kosmetiky Color Wow pochází ze Spojených států a její produkty si oblíbila celá řada hollywoodských celebrit. Tato úžasná vlasová kosmetika se specializuje na barvené a chemicky ošetřené vlasy a jejím portfoliu naleznete pestrou paletu převratných přípravků, ať už jde o vlasovou péči, styling nebo intenzivní výživu. Všechny produkty jsou výsledkem dlouhodobého laboratorního vývoje a nebyly testovány na zvířatech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.