Kosmetika

Boucléme Curl Defining Gel uhlazujicí gel na kudrnaté vlasy 300 ml

Značka: BOUCLÉME

Boucléme Curl Defining Gel uhlazujicí gel pro dokonalý styling kudrnatých vlasů. Obsahuje výživné a hydratační složky, které vlasům dodávají vitalitu a zářivý lesk.

555
Doprava zdarma

O produktu: Boucléme Curl Defining Gel uhlazujicí gel na kudrnaté vlasy 300 ml

50138934

Úvod

Zkroťte své divoké kudrny a zvýrazněte jejich tvar snadno a spolehlivě. Uhlazující gel se střední fixací Boucléme Curl Defining Gel pomáhá vytvořit dokonalý styling kudrnatých vlasů. Ukrývá v sobě babasový olej, komplex z přírodního cukru a vitamin B5, které dodávají vlasům výživu, hydrataci a zajistí jim působivý vzhled.

Hlavní vlastnosti:

  • gel se střední fixací
  • precizní styling pro kudrnaté vlasy
  • vyživuje a hydratuje

Složení

  • babasový olej – díky obsaženým antioxidantům zjemňuje a hydratuje vlasy
  • komplex s přírodním cukrem – hydratuje vlasy a dodává jim vitální vzhled
  • vitamin B5 – vyhlazuje a zjemňuje

Použití

Aplikujte na jednotlivé prameny vlasů, abyste si zajistili rovnoměrné nanesení. Prsty naneste do mokrých vlasů. Gel uschne a zpevní vlasy. Po úplném zaschnutí pomačkejte a uvolněte měkce definované kudrliny.


O značce

Luxusní vlasová kosmetika Boucléme se specializuje na péči o kudrnaté vlasyEkologicky udržitelné přípravky se pyšní certifikátem Leaping Bunny, který zaručuje, že produkty ani žádná z jejich složek nejsou testovány na zvířatech. V pestrém portfoliu značky najdete celou řadu vyživujících šamponů, balzámů, masek a stylingových přípravků na rostlinné bázi, které vlasům poskytují hloubkovou výživu bez sulfátů a parabenů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.