Kosmetika

Boucléme Curl Cream hydratační krém na kudrnaté vlasy 300 ml

Značka: BOUCLÉME
3.0

Boucléme Curl Cream hydratační krém změkčuje a definuje všechny typy vlasů, hydratuje je a redukuje nechtěné krepatění. Chrání před vlhkostí.

575
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Boucléme Curl Cream hydratační krém na kudrnaté vlasy 300 ml

50138935

Úvod

Krepaté a neposedné vlasy vás už jen tak nezaskočí! Hydratační bezoplachový krém Boucléme Curl Cream zpevňuje kudrliny a poskytuje jim spolehlivou ochranu před vlhkostí. Krém změkčuje a definuje všechny typy vlasů, poskytuje intenzivní hydrataci a redukuje nechtěné krepatění. Můžete jej použít jako styling na mokré vlasy nebo jako každodenní hydrataci na vlasy suché.

Hlavní vlastnosti:

  • stylizuje, definuje, hydratuje.
  • výrazný anti-frizz efekt
  • perfektní definice kudrlin
  • přírodní a veganské složení
  • chrání před vlhkostí

Složení

Organické bambucké máslo, extrakt z kokosového ovoce, olej z ořechů kukui, kokosový olej a ricinový olej.


Použití

Prsty naneste do mokrých vlasů. Aplikujte na jednotlivé prameny vlasů, abyste zajistili rovnoměrné nanesení. Pro extra fixaci doporučujeme nanést gel pro definici kudrlin.


O značce

Luxusní vlasová kosmetika Boucléme se specializuje na péči o kudrnaté vlasyEkologicky udržitelné přípravky se pyšní certifikátem Leaping Bunny, který zaručuje, že produkty ani žádná z jejich složek nejsou testovány na zvířatech. V pestrém portfoliu značky najdete celou řadu vyživujících šamponů, balzámů, masek a stylingových přípravků na rostlinné bázi, které vlasům poskytují hloubkovou výživu bez sulfátů a parabenů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.