Kosmetika

Boucléme Scalp Exfoliating Shampoo exfoliační šampon na kudrnaté vlasy 250 ml

Značka: BOUCLÉME

Boucléme Scalp Exfoliating Shampoo exfoliační šampon přináší dokonalý peeling vlasové pokožce, kterou čistí a zbavuje nežádoucích šupinek.

829
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Boucléme Scalp Exfoliating Shampoo exfoliační šampon na kudrnaté vlasy 250 ml

50138939

Úvod

Lázeňský detox pro vaše vlasy v podobě exfoliačního šamponu Boucléme Scalp Exfoliating Shampoo na kudrnaté vlasy. Aktivně energizuje a čistí vlasovou pokožku pomocí hydrogenovaných ricinových kuliček, které odstraňují šupinky a nahromaděné látky z kosmetických produktů. Osvěžující vlastnosti máty a grapefruitu v kombinaci s uklidňující majoránkou povzbudí pokožku hlavy příjemným chladivým brněním.

Hlavní vlastnosti:

  • čistí a exfoliuje pokožku hlavy
  • zanechává příjemnou vůni
  • zklidňuje podrážděnou vlasovou pokožku
  • odstraňuje nahromaděné látky z vlasové kosmetiky
  • veganské složení

Složení

Hydrogenované kuličky ricinového oleje (působí jako přírodní peeling), Menthyl lactate (přirozená svěžest máty peprné), sladký pomeranč, majoránka.


Použití

Důkladně vlasy namočte. Naneste dostatečné množství produktu na konečky prstů a krouživými pohyby masírujte pokožku hlavy. Následně vlasy pečlivě vlasy opláchněte. Poté na vlasy naneste produkt Intensive Moisture Treatment a rozčešte, abyste zajistili, že všechny zbývající perličky zachycené ve vlasech budou zcela vypláchnuty. K dosažení optimálních výsledků používejte jednou za měsíc. Pro kompletní péči o vlasy a pokožku hlavy vždy používejte spolu s produktem Intensive Moisture Treatment, který vlasům navrátí ztracenou hydrataci.


O značce

Luxusní vlasová kosmetika Boucléme se specializuje na péči o kudrnaté vlasyEkologicky udržitelné přípravky se pyšní certifikátem Leaping Bunny, který zaručuje, že produkty ani žádná z jejich složek nejsou testovány na zvířatech. V pestrém portfoliu značky najdete celou řadu vyživujících šamponů, balzámů, masek a stylingových přípravků na rostlinné bázi, které vlasům poskytují hloubkovou výživu bez sulfátů a parabenů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.