Kosmetika

Boucléme Colour Toning Drops tónovací kapky 30 ml

Značka: BOUCLÉME

Boucléme Colour Toning Drops tónovací kapky odstraňují mosazné tóny, které se vyskytují u blond a šedých vlasů, balayage nebo u barvených brunetek.

875
Doprava zdarma

O produktu: Boucléme Colour Toning Drops tónovací kapky 30 ml

50138943

Úvod

Rozlučte se s mosaznými tóny svých kadeří a navraťte jim lesk a zářivost pomocí tónovacích kapek Boucléme Colour Toning Drops. Kapky jsou obohaceny o hluboké indigové odstíny, modrou spirulinu a rostlinný komplex ze tří austalských bylin. Ocení je majitelky blond a šedých vlasů, balayage nebo barvené brunetky. Stačí je přidat do oblíbené vlasové kosmetiky a zvolit správnou intenzitu odstínu.

Hlavní vlastnosti:

  • zářivé odstíny bez mosazných tónů
  • pro blond, šedé a barvené vlasy
  • přírodní složení bez živočišných složek

Složení

Modrá spirulina, bioaktivní komplex vyrobený ze tří australských
pobřežních květin (pavoučí lilie, pavoučkovec a rozvitec).


Použití

Přidejte je do svého šamponu a kondicionéru nebo použijte spolu se stylingovými produkty a hloubkovými ošetřeními. Koncentrovanějšího účinku je dosaženo při použití s bezoplachovými produkty. Přizpůsobte si dávkování, abyste dosáhli požadované intenzity a tónu.


O značce

Luxusní vlasová kosmetika Boucléme se specializuje na péči o kudrnaté vlasyEkologicky udržitelné přípravky se pyšní certifikátem Leaping Bunny, který zaručuje, že produkty ani žádná z jejich složek nejsou testovány na zvířatech. V pestrém portfoliu značky najdete celou řadu vyživujících šamponů, balzámů, masek a stylingových přípravků na rostlinné bázi, které vlasům poskytují hloubkovou výživu bez sulfátů a parabenů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.