Čaje a čajové směsi

Nature Notea Čaj pečený Jablko se skořicí 430 ml

Lahodný pečený čaj Nature Notea vám zpříjemní chladné zimní dny a večery, a vrátí vás do dětských let. Z jedné sklenice připravíte až 10 šálků nápoje.

5 za cenu 4 Při nákupu 5 ks vybraných pečených čajů značky Nature Notea získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na sady. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
Velikost balení
105
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Nature Notea Čaj pečený Jablko se skořicí 430 ml

50139938

Úvod

Zpříjemněte si dlouhé zimní večery šálkem lahodného nápoje, který vás vrátí do sladkého dětství! Nature Notea pečený čaj Jablko se skořicí obsahuje v ideálním poměru jablka, kousky jahod, červeného rybízu, malin, a jeho dokonalé aroma dokresluje skořice. Z jedné sklenice si připravíte až 10 šálků vynikajícího pečeného čaje, který si zamilujete na první doušek.

Tradiční postup výroby pečeného čaje

Pečené čaje značky Notea se vyrábějí ve východních Čechách ručním postupem tak, jak tomu bylo i v časech našich babiček. Všechny ingredience se pečou v peci a následně se ručně plní do skleniček způsobem, který zajistí správný poměr ovoce, cukru a vybraného koření. Pokud je zachován správný postup pečení, kdy ovoce s cukrem dostatečně zkaramelizuje, ale zároveň se nerozpadne, čaj se dokonale zakonzervuje, a při výrobě tudíž nejsou potřeba žádná umělá barviva či konzervanty.

Hlavní vlastnosti:

  • tradiční pečený čaj
  • příchuť jablko se skořicí
  • z jedné sklenice lze připravit až 10 šálků čaje

Složení

Voda, cukr, jablko (min. 50 % ovocného podílu), jahoda, červený rybíz, malina a skořice.


Použití

Pro přípravu 1 šálku horkého ovocného čaje nebo limonády s kousky ovoce zalijeme 2 polévkové lžíce koncentrátu 300 ml horké nebo studené vody. Čaj není potřeba louhovat, nebo doslazovat.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.