Čaje a čajové směsi

Nature Notea Čaj pečený Meruňka se skořicí 60 ml

Lahodný pečený čaj Nature Notea vám zpříjemní chladné zimní dny a večery, a překvapí svou neotřelou chutí.

5 za cenu 4 Při nákupu 5 ks vybraných pečených čajů značky Nature Notea získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na sady. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
29

Cena za 100 ml: 48,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Nature Notea Čaj pečený Meruňka se skořicí 60 ml

50139944

Úvod

Zpříjemněte si dlouhé zimní večery šálkem lahodného nápoje, který vás překvapí neotřelou chutí! Nature Notea pečený čaj Meruňka se skořicí je vyvážená kombinace meruněk, jablek, červeného rybízu a višní, které v pozadí jemně spojuje skořice. Obsah skleničky jednoduše zalijte horkou vodou a v mžiku se můžete nechat unášet ve vzpomínkách na chuť a vůni babiččiných meruňkových knedlíků. Malé skleničky pečeného čaje jsou krásným a oblíbeným dárkem.

Tradiční postup výroby pečeného čaje

Pečené čaje značky Notea se vyrábějí ve východních Čechách ručním postupem tak, jak tomu bylo i v časech našich babiček. Všechny ingredience se pečou v peci a následně se ručně plní do skleniček způsobem, který zajistí správný poměr ovoce, cukru a vybraného koření. Pokud je zachován správný postup pečení, kdy ovoce s cukrem dostatečně zkaramelizuje, ale zároveň se nerozpadne, čaj se dokonale zakonzervuje, a při výrobě tudíž nejsou potřeba žádná umělá barviva či konzervanty.

Hlavní vlastnosti:

  • tradiční pečený čaj
  • příchuť meruňka se skořicí
  • malá sklenička, ze které připravíte právě jeden horký nápoj

Složení

Voda, cukr, meruňka (min. 45 % ovocného podílu), jablko, červený rybíz, višeň a skořice.


Použití

Pro přípravu 1 šálku horkého ovocného čaje nebo limonády s kousky ovoce zalijeme celý obsah skleničky 300 ml horké nebo studené vody. Čaj není potřeba louhovat, nebo doslazovat.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.