Kosmetika

Loréal Paris True Match The One odstín 2R/C korektor 6,8 ml

Produktová řada: True Match

Loréal Paris True Match The One odstín 2R/C korektor nabízí spolehlivé zakrytí nedokonalostí a sjednocení pleti. Kryje také kruhy pod očima a intenzivně hydratuje.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 produktů značek Loréal Paris a Maybelline v libovolné kombinaci získáte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Loréal Paris True Match The One odstín 2R/C korektor 6,8 ml

50139505

Úvod

Dopřejte své pleti zářivý a sjednocený vzhled! Pokud vás trápí nedokonalosti pleti nebo tmavé kruhy pod očima, jednoduše je překryjte pomocí korektoru True Match The One odstín 2R/C korektor od Loréal Paris.  Obsahuje vysoký podíl pigmentů a má nemastnou texturu, a tak spolehlivě drží po celý den.

Hlavní vlastnosti:

  • sjednocená pleť bez nedokonalostí
  • vysoký podíl pigmentů
  • snadné nanášení díky měkkému aplikátoru
  • zmírňuje vzhled tmavých kruhů pod očima
  • hydratuje až 18 hodin

Použití

1. Zakrytí tmavých kruhů pod očima: Pomocí korektoru vykreslete pod okem trojúhelník směřující špičkou k tvářím. Korektor rozetřete, aby okamžitě zakryl tmavé kruhy a rozjasnil tváře. 2. Pro rozjasnění a konturování: Použijte dva odstíny korektorů. Jeden korektor o dva stupně tmavší, než je váš přirozený odstín pleti, a jeden o dva stupně světlejší. Konturujte nanesením tmavého odstínu pod lícní kosti, na čelo a bradu, abyste vytvořili definici. Pro rozjasnění naneste světlejší odstín na partie, na které přirozeně dopadá světlo. 3. Doladění obočí: Korektor, který je o jeden stupeň světlejší než přirozený odstín pleti, naneste nad obočí a pod něj a rozetřete.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.