Kosmetika

Color Wow Raise The Root Thicken & Lift Spray sprej pro dodání objemu 150 ml

Značka: COLOR WOW
5.0

Color Wow Raise The Root Thicken & Lift Spray sprej pro dodání objemu pomáhá docílit zvednutí a plnosti účesu na dlouhou dobu.

499
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Color Wow Raise The Root Thicken & Lift Spray sprej pro dodání objemu 150 ml

50138914

Úvod

Color Wow Raise The Root Thicken & Lift Spray sprej pro dodání objemu pomáhá docílit zvednutí objemu a plnosti účesu na dlouhou dobu. Přípravek není tuhý, lepkavý ani křehký a zanechává vlasy hebké a vyčesané. Použité průsvitné polymery vytváří zahušťující pružinu kolem vlasových vláken a dodávají jim vzpřímené držení. Také zabraňují žloutnutí nebo tmavnutí barvy, stejně tak jako UV filtr, který chrání vlasy před vyšisováním a dehydratací.

Hlavní vlastnosti:

  • dodává objem a plnost účesu
  • zabraňuje žloutnutí nebo tmavnutí barvy
  • hydratuje a chrání před UV zářením

Použití

Nastříkejte na vlhké vlasy, směřujte aplikaci ke kořínkům.  
Upravte podle potřeby. Lze použít i na suché vlasy pro okamžité zvednutí a úpravu tvaru.


O značce

Luxusní značka vlasové kosmetiky Color Wow pochází ze Spojených států a její produkty si oblíbila celá řada hollywoodských celebrit. Tato úžasná vlasová kosmetika se specializuje na barvené a chemicky ošetřené vlasy a jejím portfoliu naleznete pestrou paletu převratných přípravků, ať už jde o vlasovou péči, styling nebo intenzivní výživu. Všechny produkty jsou výsledkem dlouhodobého laboratorního vývoje a nebyly testovány na zvířatech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.