Doplněk stravy

Nutricius Melatonin 1 mg extra 250 tablet

Značka: NUTRICIUS

Doplněk stravy Nutricius Melatonin 1 mg extra obsahuje takzvaný hormon tmy a spánku. Melatonin je tělu přirozená látka.

205
Ušetříte 20%

Původní cena:  255 Kč  ·  sleva 50 Kč

Cena za 100 kusů: 82,00 Kč

Nejnižší cena před slevou: 255 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Nutricius Melatonin 1 mg extra 250 tablet

50139148

Úvod

Doplněk stravy Nutricius Melatonin 1 mg extra obsahuje tělu přirozenou látku, takzvaný hormon tmy a spánku, který se v našem organizmu vytváří postupem dne se snižující se intenzitou světla. Následky jeho nedostatku v podobě ztíženého usínání můžeme pociťovat s přibývajícím věkem. Neblahý vliv na tvorbu spánkového hormonu může mít také svit monitorů a obrazovek ve večerních hodinách.


Dávkování

Užívejte 1x denně ¼ tablety, na noc před spaním. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Mikrokrystalická celulóza (plnidlo), inulin (plnidlo), melatonin, stearan hořečnatý rostlinného původu (protispékavá látka). Aktivní látka v 1 tabletě: melatonin 1 mg. Denní dávka obsahuje 0,25 mg melatoninu.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 18 let, těhotné, kojící ženy. Užívání je vhodné konzultovat s lékařem. Nevhodné pro diabetiky. Osoby s onemocněním Diabetes mellitus užívání tohoto přípravku konzultujte s lékařem. Může způsobit ospalost – užívejte pouze před předpokládanou dobou spánku. Po užití přípravku Nutricius Melatonin 1 mg extra byste neměli řídit vozidla. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí! Vyrobeno na Slovensku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.