Kosmetika

Kokoso Baby Multifunkční tyčinka bez parfemace 13 g

Multifunkční tyčinka bez parfemace v BIO kvalitě od Kokoso Baby intenzivně hydratuje, regeneruje pokožku a posiluje její ochrannou bariéru. Chrání před vnějšími vlivy.

275
Doprava zdarma

O produktu: Kokoso Baby Multifunkční tyčinka bez parfemace 13 g

50139598

Úvod

Multifunkční tyčinka bez parfemace od Kokoso Baby intenzivně hydratuje, regeneruje pokožku a posiluje její ochrannou bariéru. Chrání před vnějšími vlivy jako je např. vítr, voda, vzduch. Podporuje přirozenou hydrolipidovou vrstvu pleti a zamezuje jejímu vysoušení. Obsahuje 100% přírodní a organické ingredience, které šetrně pečují i o nejjemnější pokožku novorozenců. Najdete v něm olivový a kokosový olej i bambucké máslo, které dokonale vyživuje. Zklidňuje podrážděnou a reaktivní pokožku pří slintání či prořezávání zoubků. Přípravek se snadno nanáší a po aplikaci nezanechává nepříjemný mastný film. Praktické balení v tyčince si můžete vzít kamkoliv s sebou. Pro všechny typy pleti včetně citlivé.

Hlavní vlastnosti:

  • podporuje ochrannou bariéru
  • chrání před vnějšími vlivy
  • vyživuje suchou a citlivou pokožku
  • 100% recyklovatelný papírový obal
  • dermatologicky testováno

Použití

Jemně zatlačte na dno tyčinky a vytlačte tolik, kolik potřebujete. Natřete na pokožku podle potřeby. Pro silnější ochranu, aplikujte několik vrstev.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.