Doplněk stravy

LOVELY LIFE Be beautiful gumové vitamíny na podporu krásy 60 ks

LOVELY LIFE Be beautiful gumové vitamíny na podporu krásy obsahují bovinní kolagen, kyselinu listovou, vitamin C a biotin, který prospívá zdraví vlasů, pokožky a sliznic.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: LOVELY LIFE Be beautiful gumové vitamíny na podporu krásy 60 ks

50139861

Úvod

Podpora jedinečné krásy během těhotenství. LOVELY LIFE Be beautiful gumové vitamíny na podporu krásy jsou želé bonbony s bovinním kolagenem, vitaminem C, biotinem a kyselinou listovou. Pomáhají doplnit živiny a látky, které se vlivem těhotenství rychle ztrácí. Kolagen je bílkovina, která je základní stavební jednotkou pojivových tkání, tj. chrupavek, kloubů, vazů a šlach, kůže, vlasů a nehtů. Želé bonbóny mají podmanivou příchuť třešní.

Hlavní složky:

  • biotin pomáhá udržet normální stav pokožky a vlasů
  • vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, kůže, dásní a zubů, pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem, snižuje míry únavy a vyčerpání
  • kyselina listová přispívá k normální tvorbě a funkci červených krvinek, přispívá k normální syntéze aminokyselin, podílí se na procesu dělení buněk a napomáhá normálnímu metabolismu homocysteinu

Dávkování

Užívejte 1x denně 2 žvýkací tablety. Není nutné zapíjet vodou.


Složení

Bovinní kolagen 500 mg, vitamin C (kyselina L-askorbová) 12 mg (15 % RHP), kyselina listová 50 µg (25 % RHP), biotin (D-biotin) 25 µg (50 % RHP) ve dvou žvýkacích tabletách. RHP ……. referenční hodnota příjmu.

Glukózový sirup, cukr, bovinní kolagen, voda, želírující látka (bovinní želatina, škrob), regulátor kyselosti (kyselina citronová), zvlhčovadlo (sorbitol), maltodextrin, vitamin C (kyselina L-askorbová), přírodní třešňová aroma, kokosový olej, barvivo (antokyaniny), protihrudkující látka (karnaubský vosk), kyselina listová, biotin (D-biotin).


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno dětem do 18 let. O užívání v průběhu těhotenství a kojení se poraďte se svým lékařem. Tento produkt není určen jako prevence nebo lék na některá onemocnění. Zvýšená konzumace sorbitolu může mít projímavé účinky. Uchovávejte mimo dosah dětí. Neobsahuje umělé příchutě, barviva, konzervační látky, GMO, lepek, laktózu, vejce, ořechy, sójové boby, ryby a korýše, kukuřici, brambory, řepku, rajčata.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.