Doplněk stravy

Centrum multivitamín AZ 100+30 tablet

Značka: CENTRUM

Centrum multivitamín AZ nabízí kompletní řadu vitamínů, minerálů a stopových prvků speciálně vytvořených pro dospělé do 50 let. Nyní v dárkovém balení 100+30 tablet navíc.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Centrum multivitamín AZ 100+30 tablet

50139838

Centrum multivitamín AZ - dejte svému tělu to, co potřebuje. Ciťe se lépe a žijte naplno!


Centrum multivitamín AZ

Vysoce kvalitní vitaminy, minerály a stopové prvky pro Vaše výživové potřeby

Naše tělo je potřebuje každý den, ale není schopno si některé vytvořit v dostatečném množství či některé vůbec. Z tohoto důvodu naši odborníci vyvinuli složení přípravku Centrum od A až po Železo, aby Vám přinášelo nezbytné vitaminy, minerály a stopové prvky: jednoduše, kdekoli a kdykoli je potřebujete.



Centrum od A až po Železo

  • Centrum od A až po Železo obsahuje kompletní a vyvážené složení vitaminů, minerálů a stopových prvků
  • obsahuje přizpůsobená množství vitaminů B (B1, B2, B6, B12), manganu a hořčíku, které přispívají k normálnímu energetickému metabolismu
  • rovněž obsahuje přizpůsobená množství vitaminů A, C a D, mědi, selenu a zinku, které přispívají k normální funkci imunitního systému, a tedy podporují Váš imunitní systém
  • pro zdraví Vaší kůže - Centrum od A až po Železo obsahuje kombinaci vitaminu A, zinku, niacinu a biotinu, která přispívá k udržení normálního stavu Vaší pokožky, a také vitamin C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže
  • pro zdraví Vašich očí - klíčové živiny vitamin A, vitamin B2 a zinek obsažené v multivitaminu Centrum od A až po Železo přispívají k udržení normálního stavu zraku
  • ochrana před oxidativním stresem - přizpůsobená množství antioxidantů (např. vitaminy C a E, zinek, selen) přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem
  • doplněk stravy, který obohacuje stravu o vysoce kvalitní vitaminy, minerály a stopové prvky


Vitaminy B (B1, B2, B6, B12) a hořčík přispívají k normálnímu energetickému metabolismu.

Obsahuje 100 % referenční hodnoty příjmu vitaminu D a 125 % referenční hodnoty příjmu vitaminu C, které přispívají k normální funkci imunitního systému.

Vitamin C, vitamin E, zinek a selen přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.




Multivitaminový/multiminerální doplněk stravy kompletně pokrývající referenční hodnotu příjmu vitaminů C, D, A, E a B.


Centrum multivitamín AZ - 1 tableta denně


Doporučené dávkování

Jako doplněk k Vaší stravě užívejte 1 tabletu denně a zapijte ji dostatečným množstvím vody. V případě potřeby můžete tabletu rozpůlit. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Přípravek Centrum od A až po Železo je bez cukru a je vhodný pro osoby s nesnášenlivostí lepku. Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.


Centrum multivitamín AZ - 40 let zkušeností v oblasti výživy


Filozofie značky Centrum
Zaměření na zdravou výživu již desítky let

Doplňky stravy Centrum pro Vaše každodenní celkové zdraví a pohodu. Hlavními přednostmi, které při vývoji každého přípravku Centrum uplatňujeme, jsou odborné znalosti, vytrvalost a vysoká preciznost.

Motivace našeho zakladatele doktora Ellenbogena – poskytnout lidem tu nejlepší výživovou podporu – je i nadále středobodem celé značky Centrum. Od vytvoření prvního přípravku Centrum od A až po Železo jsme na základě vědeckých poznatků o výživě a stravě vytvořili již celou řadu dalších přípravků, které obsahují pečlivě vybrané vitaminy, minerály a stopové prvky, a přispívají tak ke splnění základních výživových potřeb našeho těla. Vždy uplatňujeme a splňujeme ty nejvyšší kvalitativní normy. Díky pečlivě vybraným a vysoce kvalitním vitaminům, minerálům a stopovým prvkům je Centrum důvěryhodnou značkou: doplnění výživy Vaší každodenní stravy – dnes i v budoucnu.



Kvalita, které můžete věřit

Abychom zajistili vysokou kvalitu našich produktů, kterou jsme si sami nastavili, dodržujeme nejen veškerá ustanovení zákonů týkajících se bezpečnosti potravin, ale zároveň se striktně řídíme i vnitřními směrnicemi naší společnosti.

Centrum multivitamín AZ
  • kvalita a bezpečnost jsou pro Centrum vždy na prvním místě
  • všechny přípravky Centrum prochází při výrobě velmi podrobnou analýzou a přísnou kontrolou kvality
  • suroviny se opakovaně kontrolují z hlediska jakosti
  • naše suroviny pochází výhradně od dodavatelů, kteří jsou certifikováni a předem pečlivě posouzeni
  • dodavatelé pro Centrum procházejí pravidelnými kontrolami a audity
  • každý přípravek Centrum musí před dodáním do lékárny projít testy kvality


Složení bylo pečlivě vytvořeno

Aby bylo složení ideální, musí každá složka splňovat přísné kvalitativní normy a projít důkladným hodnocením a výběrem tak, aby výsledek naplnil naše největší očekávání. Dokonalá rovnováha je základem složení všech přípravků Centrum. Naši odborníci při hodnocení zvažují nejnovější vědecké poznatky a pečlivě vybírají odpovídající živiny (vitaminy, minerály a stopové prvky), které jsou pro danou oblast potřeba. Pečlivě vybírají a kombinují až 29 základních živin tak, aby vytvořili optimální složení.



Upozornění

Doplňky stravy. 1 tableta denně. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!



Složení

Vitamin A 800 µg (25% jako beta-karoten) (100 % RHP), vitamin E 15 mg (125 % RHP), vitamin C 100 mg (125 % RHP), vitamin K 30 µg (40 % RHP), vitamin B1 1,4 mg (127 % RHP), vitamin B2 1,75 mg (125 % RHP), vitamin B6 2 mg (143 % RHP), vitamin B12 2,5 µg (100 % RHP), vitamin D 5 µg (100 % RHP), biotin 62,5 µg (125 % RHP), kyselina listová 200 µg (100 % RHP), niacin 20 mg (125 % RHP), kyselina pantothenová 7,5 mg (125 % RHP), vápník 162 mg (20 % RHP), fosfor 125 mg (18 % RHP), hořčík 100 mg (27 % RHP), jód 100 µg (67 % RHP), měď 500 µg (50 % RHP), mangan 2 mg (100 % RHP), chrom 40 µg (100 % RHP), molybden 50 µg (100 % RHP), selen 30 µg (55 % RHP), zinek 5 mg (50 % RHP), železo  5mg (36 % RHP) v jedné tabletě.

Hydrogenfosforečnan vápenatý, oxid hořečnatý, E460, E464, vitamín C (kyselina L-askorbová), chlorid draselný, želatina, E1202, nikotinamid, vitamín E (DL-alfa-tokoferylacetát), škrob, fumaran železnatý, D-pantothenan vápenatý, sacharóza, oxid zinečnatý, síran manganatý, vitamín B6 (pyridoxin-hydro- chlorid), vitamín B1 (thiamin-mononitrát), vitamín B2 (riboflavin), betakaroten, síran měďnatý, vitamín A (retinyl-acetát), E570, E470, E433, modifikovaný škrob, laktóza (z mléka), kyselina listová, chlorid chromitý, molybdenan sodný, jodid draselný, E551, selenan sodný, biotin, vitamín K (fytomenadion), vitamín D (cholekalciferol), vitamín B12 (kyanokobalamin), E132, E171.

RHP referenční hodnota příjmu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.