Kosmetika

WoodenSpoon Zimní balzám pro děti s 5% kafrem 60 ml

Zimní balzám pro děti s 5% kafrem od značky WoodenSpoon obsahuje mentol a šest esenciálních olejů. Tato kombinace dokonale uvolňuje, zklidňuje a prohřívá tělo.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: WoodenSpoon Zimní balzám pro děti s 5% kafrem 60 ml

50139434

Úvod

Zimní balzám pro děti s 5% kafrem od značky WoodenSpoon obsahuje mentol a šest esenciálních olejů, které příjemně prohřívají pokožku a zanechávají ji dokonale vyživenou a hydratovanou. V tomto přípravku najdete kafr oleje z čajovníku, zázvoru, rozmarýnu, levandule, tymiánu a eukalyptu. Tato kombinace perfektně zregeneruje namáhanou pokožku. Balzám se hodí k masážím i jako součást obkladů na podrážděnou pleť. Kafr má hřejivý efekt a svou osobitou vůní dokáže protáhnout každý nos. Přírodní složení.

Hlavní vlastnosti:

  • prohřívá pokožku
  • uvolňuje a zklidňuje
  • zanechává vyživenou a hydratovanou pleť

Složení

Mentol a kafr mají uklidňující efekt na svaly a šlachy, dodávají příjemný pocit tepla. Esenciální oleje (čajovníkový, zázvorový, rozmarýnový, tymiánový, eukalyptový) mají výrazné aroma, zvlhčují pokožku, uvolňují a prohřívají.


Použití

Krouživými pohyby aplikujte ve větším množství na záda, hrudník a chodidla. Následně dítě oblečte do teplého oblečení, abyste udrželi pocit tepla co nejdéle. Balzám je vhodné používat po náročnějších dnech, jako po celodenním lyžování, koulování či běžném hraní si ve sněhu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.