Doplněk stravy

Nupreme Liposomal kyselina hyaluronová + Vitamin C 30 kapslí

Značka: NUPREME

Nupreme Liposomal kyselina hyaluronová + Vitamin C obsahuje kombinaci kyseliny hyaluronové a vitaminu C v lipozomální formě s vysokou biologickou dostupností. Zdraví a krása pleti.

525
Ušetříte 15%

Původní cena:  615 Kč  ·  sleva 90 Kč

Cena za 1 kus: 17,50 Kč

Nejnižší cena před slevou: 615 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Nupreme Liposomal kyselina hyaluronová + Vitamin C 30 kapslí

50139397

Úvod

Krásná pokožka a zdravý pohybový aparát. Přípravek Nupreme Liposomal kyselina hyaluronová + Vitamin C obsahuje kyselinu hyaluronovou doplněnou vitaminem C v lipozomální formě. Tato forma zajišťuje maximální možnou vstřebatelnost a využitelnost obou účinných látek díky patentované technologii LIPOCELLTECH™. Kyselina hyaluronová se přirozeně vyskytuje ve všech živých organismech. Je součástí pojivových a pokožkových tkání v těle, ve velkém množství se nachází v očním sklivci, synoviální tekutině v kloubech a kůži. Tvoří jednu z hlavních složek mezibuněčné hmoty. Má schopnost na sebe vázat velké množství vody a zajišťuje tak hlubokou hydrataci a elasticitu pleti. V pojivové tkáni, kloubech a chrupavkách zastává funkci „mazadla“. S věkem její produkce postupně a později významně klesá. Vitamin C je potřebný pro tvorbu kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavek a pokožky a pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem. 

Proč volit lipozomální aplikaci?

Výhodou lipozomální aplikace je vysoká biologická dostupnost účinné látky pro lidský organismus. Účinná látka (například vitamin nebo minerál) je obalená lipidovou (tukovou) membránou a dopravena na místo určení. Ideální způsob, jak dopravit účinnou látku přímo do buněk. Lipozomální forma je šetrnější k tělu, nedráždí zažívací trakt.


Dávkování

Užívejte 1 kapsli denně během jídla, dostatečně zapijte vodou.


Složení

Kyselina hyaluronová 150 mg, vitamin C (kyselina askorbová) 120 mg (150 % referenční hodnoty příjmu), LipoCellTech™ (Liposomální patentovaná směs) 116 mg v jedné kapsli.

Kyselina hyaluronová (hyaluronát sodný, vegansky fermentovaný), vitamin C (kyselina askorbová), LIPOCELLTECH™ - liposomální patentovaná směs, HPMC kapsle vegan.


Upozornění

Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.