Elektronika

Concept Perfect Skin PO2050 multifunkční ultrazvuková špachtle

Značka: CONCEPT
Produktová řada: Perfect Skin

Ultrazvuková špachtle Concept Perfect Skin PO2050 efektivně odstraní odumřelé kožní buňky a díky ultrazvukovým vibracím pleť hloubkově vyčistí.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Concept Perfect Skin PO2050 multifunkční ultrazvuková špachtle

50140399

Úvod

Dopřejte si péči jako z kosmetického salonu! Ultrazvuková špachtle Concept PO2050 je praktická kosmetická pomůcka, se kterou dosáhnete neočekávaných výsledků. Efektivně odstraní odumřelé kožní buňky a díky ultrazvukovým vibracím pleť hloubkově vyčistí. Je vhodná pro všechny typy pleti a vyplatí se používat v každém věku. Pomáhá s bojem proti akné a předchází vzniku prvních vrásek. Pravidelným používáním zlepšuje kvalitu pleti a posílí její pružnost. Dopřejte své pleti každý den 5 minut péče navíc, a ona vám to bohatě vrátí.

Concept Perfect Skin PO2050 multifunkční ultrazvuková špachtle3

Tři režimy provozu

Během režimu čištění pleti začne aplikační hlavice vibrovat a rozsvítí se modré světlo, které zabraňuje množení bakterií a předchází vzniku akné. Vysokofrekvenční ultrazvukové vibrace napomáhají k odstranění odumřelých kožních buněk a přebytečného kožního mazu. Špachtli používejte na odlíčený, vlhký obličej. Na vyčištěný obličej následně naneste váš oblíbený pleťový krém nebo sérum. Zapněte přístroj a zvolte režim pro zapracování pleťových přípravků. Přístroj začne vibrovat a rozsvítí se červené světlo. Vibrace společně s červeným světlem podporují krevní oběh a vstřebávání živin z kosmetických přípravků, čímž se zvýší jejich účinnost. Režim omlazení vám díky elektrostimulaci pomůže obnovit elasticitu pleti a zároveň ji zpevní a vyhladí.

Concept Perfect Skin PO2050 multifunkční ultrazvuková špachtle4

Komfortní a efektivní použití

Špachtle nabízí funkci časovače, kdy se po 5 minutách provozu automaticky vypne. Pohlídá vám tedy optimální dobu potřebnou pro ošetření pleti a zároveň brání před nechtěným vybitím. Pokud během práce přepnete na jiný režim, časovač zahájí nové odpočítávání. Ultrazvuková špachtle PO2050 je lehká, perfektně padne do ruky a díky bezdrátovému řešení nabízí pohodlné ovládání. Integrovaná Li-Ion baterie se dobíjí pomocí indukční nabíječky a USB kabelu, které jsou součástí balení. Nechybí ani praktický sáček pro hygienické uložení a hadřík na čištění hlavice.

Hlavní vlastnosti:

  • hloubkové čištění pleti pomocí vysokofrekvenčních ultrazvukových vibrací
  • podpora vstřebání živin z kosmetických přípravků
  • omlazení pomocí elektrostimulace
  • modré světlo - zabraňuje množení bakterií
  • červené světlo - podpora krevního oběhu, vyhlazení a rozjasnění pleti
  • voděodolnost IPX5
  • chytrý časovač: 5 minut
  • ovládání jedním tlačítkem
  • doba nabíjení: <4 h
  • nabíjení: indukční nabíječka, USB kabel
  • sáček na uskladnění
  • hadřík na čištění hlavice

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.