Kosmetika

Color Wow Color Control Purple Toning and Styling Foam pěna pro blond vlasy 200 ml

Značka: COLOR WOW

Color Wow Color Control Purple Toning and Styling Foam pěna pro blond vlasy pomáhá zmírnit žlutavé tóny a zajišťuje bezchybný styling.

545
Doprava zdarma

O produktu: Color Wow Color Control Purple Toning and Styling Foam pěna pro blond vlasy 200 ml

50138929

Úvod

Vraťte svým blond vlasům šmrnc, lesk a přirozeně barevné podtóny. Color Wow Color Control Purple Toning and Styling Foam vám s tím efektivně pomůže! Tato tónovací pěna s extraktem z levandule pomáhá zmírnit žlutavé a mosazné tóny vlasů a dopřává jim precizní styling. Součástí přípravku je přírodní pryskyřice podobná gumě, díky které jsou vlasy po použití měkké a elastické a dokonale drží tvar.

Hlavní vlastnosti:

  • redukuje žluté a mosazné odstíny
  • zajišťuje snadný a precizní styling 
  • chrání před lámáním vlasů

Použití

Dobře protřepejte. Podržte lahvičku dnem vzhůru a nastříkejte do dlaně. Naneste rovnoměrně na vlhké vlasy a upravte jako obvykle.


O značce

Luxusní značka vlasové kosmetiky Color Wow pochází ze Spojených států a její produkty si oblíbila celá řada hollywoodských celebrit. Tato úžasná vlasová kosmetika se specializuje na barvené a chemicky ošetřené vlasy a jejím portfoliu naleznete pestrou paletu převratných přípravků, ať už jde o vlasovou péči, styling nebo intenzivní výživu. Všechny produkty jsou výsledkem dlouhodobého laboratorního vývoje a nebyly testovány na zvířatech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.