Potraviny a nápoje

Topnatur Probio vanilka kaše 60 g

Značka: TOPNATUR
4.2

Nutričně vyvážená kaše Topnatur Probio vanilka se hodí pro sportovce i pro osoby s výživovým omezením. Je obohacena o probiotika + prebiotika FOS.

25

Cena za 100 g: 41,67 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Topnatur Probio vanilka kaše 60 g

50139242

Úvod

Chutná a nutričně vyvážená kaše Topnatur Probio je vhodná k doplnění racionálního jídelníčku při aktivním životním stylu i pro osoby s trávicími obtížemi. Kaše s příchutí vanilky obsahuje lehce stravitelnou rýžovou mouku a je obohacena o probiotika + prebiotika FOS, která působí jako živný substrát pro růst probiotických kultur. Nechybí ani důležité vitamíny a minerály. Kaše neobsahuje lepek, laktózu ani kasein. Na její přípravu vám postačí pouhé 3 minuty!

Hlavní vlastnosti

  • vhodná pro sportovce i rekonvalescenty
  • vhodná pro seniory i děti
  • pro osoby s poruchami příjmu potravy a trávicími obtížemi
  • probiotika a prebiotickou vlákninu
  • obsahuje vitaminy a minerály
  • neobsahuje lepek, laktózu ani kasein
  • vhodná i pro vegany

Složení

Instantní rýžová mouka 40 %, kokosový tuk, sušený glukózový sirup, FOS 6,4 (rozpustná vláknina) %, nativní kukuřičný škrob, třtinový cukr, vitamínový a minerální premix, sůl, probiotická kultura (množství 2 miliardy na 1 porci), vanilkový extrakt 0,16 %, aroma, barviva: betakaroten, riboflavin, emulgátor: E472e (rostlinný původ), stabilizátor: E340, protispékavá látka: E551.


Použití

Obsah sáčku zalijte 150 ml horké vody nebo mléka (max. 80 °C) a dobře promíchejte. Nechte 3-5 minut odstát, a můžete podávat! Doporučujeme konzumaci maximálně 3 porcí kaše denně. Vyšší dávky konzultujte s lékařem nebo odborníkem na výživu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.