Dentální hygiena

WhitneyPHARMA Whitening dental set 3x3 ml

Bělicí sada na zuby WhitneyPHARMA kombinuje účinky bělicích složek gelu s UV zářením. Zajistí vám zářivý úsměv v pohodlí domova.

1 290
Doprava zdarma

O produktu: WhitneyPHARMA Whitening dental set 3x3 ml

50138395

Úvod

Pokud toužíte po zářivém úsměvu, kterého dosáhnete v pohodlí domova, je tu pro vás WhitneyPHARMA bělicí sada! Díky kombinaci funkčního složení bělicího gelu a UV záření zajistí výsledky jako od profesionálních dentistů. UV světlem dochází k oxidaci složek gelu, likvidaci nečistot a bakterií, které způsobují žloutnutí zubů. Nemusíte mít obavy ani o citlivost zubů, WhitePHARMA whitening dental set ji nezvyšuje.

Hlavní vlastnosti:

  • bělení zubů v pohodlí domova
  • kombinace bělicího gelu a UV záření
  • jen 15 minut denně
  • bez zvýšené citlivosti zubů
  • uživatelsky příjemná aplikace

Složení

Sada na bělení zubů obsahuje 6 dávek bělicího gelu ve 3 injekčních stříkačkách určených na šestidenní bělicí kúru. Balení obsahuje navíc UV LED světlo pro aktivaci bělícího účinku, náustek a šablonu pro porovnání rozdílů před a po aplikaci.


Použití

Bělení provádějte 6 po sobě jdoucích dní, ideálně po večerní ústní hygieně před spaním, vždy 15 minut. Před započetím bělení porovnejte stávající odstín zubů pomocí přiložené šablony. Z UV světla vyjměte ochranu baterie před vybíjením a připevněte omytý náustek k UV světlu. Jednu čtvrtinu stříkačky rovnoměrně vytlačte do horní části náustku a druhou čtvrtinu do spodní části. Následně vložte do úst, zkousněte a zapněte UV světlo. Po 15 minutách světlo vypněte. Následně vyjměte náustek a opláchněte jej ve vlažné vodě. Poté doporučujeme zuby znovu očistit. Po procesu bělení doporučujeme pít pouze čistou vodu a vyhnout se jídlu minimálně po dobu 30 minut.

Pro maximální a dlouhodobější efekt je vhodné bělící kúru zopakovat po několika týdnech dle potřeby.


Upozornění

Uchovejte mimo dosah dětí. Produkt není vhodný pro osoby mladší 12 let. Bělicí sada neslouží jako náhrada péče o zuby. Gel nepolykejte. Sada není vhodná pro osoby se zvýšenou citlivostí zubů. Není vhodné pro bělení protéz, zubních výplní či korunek. Obsahuje fluorid sodný. Obsahuje fluorofosforečnan sodný.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.