Doplněk stravy

Terezia Magnesium + vitamin B6 a meduňka 30 kapslí + dárek Vitamin D3 1000 IU 30 tobolek

Značka: TEREZIA

Terezia Magnesium + vitamin B6 a meduňka ve vánočním balení a jako dárek Vitamin D3 pro zdravou imunitu a kosti. Kombinace hořčíku a vitaminu B6 pomáhá snížit míru únavy.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Terezia Magnesium + vitamin B6 a meduňka 30 kapslí + dárek Vitamin D3 1000 IU 30 tobolek

50139475

Úvod

Potěšte své blízké vánočním balením přípravku Terezia Magnesium + vitamin B6 a meduňka. V letošní limitované edici naleznete jako dárek měsíční balení přípravku Vitamin D3. Bojujete s únavou, vyčerpáním a stresem? Vysoce vstřebatelný hořčík z přírodního zdroje spolu s vitaminem B6 pomáhá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Meduňka podporuje fyzickou i duševní pohodu při stresové zátěži včetně relaxace organismu během spánku. Vitamin B6 je důležitý také pro imunitní systém organismu.

Hlavní vlastnosti přípravku Terezia Magnesium + vitamin B6 a meduňka:

  • hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, pomáhá k normální činnosti svalů a nervové soustavy
  • vitamin B6 podporuje normální funkci imunitního systému, přispívá ke správné psychické činnosti zahrnující schopnost koncentrace, paměti, učení a myšlení
  • meduňka má relaxační účinky při usínání i spánku

Terezia Vitamin D3

Přípravek Terezia Vitamin D3 obsahuje v tucích rozpustný vitamin D, který je nezbytný pro lidský organismus. Je nepostradatelný od kojeneckého věku až po stáří. Vitamin D3 vzniká v kůži působením slunečního záření. Zejména při dlouhodobém nedostatku slunečních paprsků je vhodné ho doplňovat potravou nebo doplňky stravy. Použitý olivový olej v přípravku Terezia Vitamin D3 1000 IU zajišťuje efektivní vstřebávání vitaminu D3 do organismu.

Hlavní účinky vitaminu D:

  • je potřebný pro zdravý růst
  • přispívá k udržení normální funkce svalů a zdravých kostí a zubů
  • napomáhá normálnímu vstřebávání a využití vápníku a fosforu
  • přispívá ke správné funkci imunitního systému
  • podílí se na procesu dělení buněk

Dávkování

Užívejte 1 kapsli přípravku Magnesium + vitamin B6 a meduňka 1-2x denně před jídlem. Kapsle se polyká celá a zapíjí vodou, nebo se rozdělí a obsah se nasype do jídla nebo do vody. Je možné užívat dle potřeby i dlouhodobě.

Dospělí a mladiství od 15 let užívají 1 tobolku Vitaminu D3 denně. Tobolka se polyká cela a zapiji vodou nebo se její obsah vytlačí do jídla.


Složení

Magnesium + vitamin B6 a meduňka: Hořčík 337,4 mg (90 % RHP), meduňka 100 mg, vitamin B6 2,8 mg (200 % RHP) ve dvou kapslích. RHP ….referenční hodnota příjmu. Aquamin – přírodní zdroj magnesia – hydroxid hořečnatý; extrakt meduňky lékařské (Melissa officinalis); vitamin B6 - pyridoxin hydrochlorid. Obal kapsle: želatina.

Vitamin D3: Vitamin D3 25 µg/1000 IU v jedné tobolce (500 % referenční hodnoty příjmu). Olivový olej, vitamin D3 (cholekalciferol), želatinová tobolka (želatina, glycerol, voda čištěná).


Upozornění

Přípravek Magnesium + vitamin B6 a meduňka není vhodný pro děti do 3 let. Přípravek Vitamin D3 není vhodný pro děti do 15 let, mohou ho užívat těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Není náhradou vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu. Vhodné pro celiaky. Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.