Kosmetika

Revalid Revitalizační proteinová péče na vlasy dárkový set

Značka: REVALID

Dárkový set Revalid Revitalizační proteinová péče pro suché či poškozené vlasy obsahuje šampón a kondicionér, které pomáhají zlepšit texturu a pružnost vlasů a vrátit jim živý lesk.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

479
Doprava zdarma

O produktu: Revalid Revitalizační proteinová péče na vlasy dárkový set

50139189

Úvod

Dárkový set v kosmetické taštičce přináší Revitalizační proteinovou péči pro suché, oslabené či poškozené vlasy. Kombinace šampónu a kondicionéru s panthenolem, pšeničným proteinem a extraktem z ovsa byla vyvinuta tak, aby dokázala zlepšit texturu a pružnost vlasů a vrátit jim živý lesk.

Revalid Revitalizační proteinová péče na vlasy

  • Revalid Shampoo 250 ml myje vlasy šetrně, ale důkladně. Je obohacený o výživné složky, které pomáhají zacelit strukturu vlasu, i zklidňující ingredience jako je alantoin a ovesný extrakt, které příznivě působí na pokožku hlavy.

  • Revalid Conditioner 250 ml zlepšuje strukturu vlasového vlákna a obnovuje jeho vitalitu a lesk. Vyživuje vlasy a zanechává je hebké, takže se lehce rozčesávají, a to vše bez zatížení.


Použití

Revalid Shampoo: Malé množství šamponu smíchejte v dlani s vodou, a zlehka jej vmasírujte do mokrých vlasů až se vytvoří pěna. Vlasy propláchněte a podle potřeby postup zopakujte. Revalid Conditioner: Kondicioner naneste do umytých vlasů a nechte jej chvilku působit. Pak vlasy pročešte širokým hřebenem a důkladně opláchněte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.