Zdravotnické prostředky

Naturprodukt Přírodní ušní svíce 2 ks

Naturprodukt Přírodní ušní svíce je zdravotnický prostředek určený pro domácí péči o čistotu uší. Usnadňuje odstraňování nečistot a ušního mazu ze zevního zvukovodu.

175
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Naturprodukt Přírodní ušní svíce 2 ks

50140017

Úvod

Zdravotnický prostředek Naturprodukt Přírodní ušní svíce pečuje o čistotu vašich uší. Svíce usnadňuje odstraňování nečistot a ušního mazu ze zvukovodu díky příznivému účinku tepla a komínového efektu. Je obohacena o propolis.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňují nečistoty a nahromaděný ušni maz
  • jednoduchý a bezpečný systém pro domácí péči o čistotu uší
  • obohaceny o propolis

Složení

Vata, parafínový vosk, včelí vosk, propolis, rostlinný stearin.


Použití

Zasuňte jeden centimetr užší části svíce do aplikátoru Luxy. Ujistěte se, že druhý aplikátor Luxy není uvnitř svíce. Poté zasuňte svíci do ochranného kotouče (stříbrnou stranou nahoru) těsně pod kroužek na ochranu pro zastavení plamene. Zapalte širší konec svíce. Položte hlavu na stůl, jemně zasuňte svíci s aplikátorem Luxy do ucha, a přitom jej stále držte ve svislé poloze. Když plamen prohoří až ke kroužku pro zastavení plamene, ukončete ošetření a uhaste svíci ve sklenici vody. Postup zopakujte v druhém uchu. Ze spodní části svíce může vycházet bílá pára. Jedná se o normální jev. Pokud se pára objeví, šetrně změňte polohu svíce v uchu.


Upozornění

Při používání ušních svící si vždy zajistěte pomoc druhé osoby. Vlasy a obličej chraňte před plamenem. Produkt používejte pouze na místech chráněných před průvanem, v dostatečné vzdálenosti od hořlavých látek nebo předmětů. Nepoužívejte v těchto případech: při onemocnění ucha; po nedávné operaci ucha; při alergii na kteroukoli složku produktu - v případě alergické reakce ošetření ihned ukončete; při lékařském ošetření jakéhokoli problému s uchem bez porady s lékařem. Nikdy nepoužívejte u dětí mladších 3 let. V případě pochybností ohledně vhodnosti produktu pro vás, se poraďte s lékařem. Uchovávejte mimo dosah dětí.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.