Zdravotnické prostředky

Naturprodukt Přírodní ušní kapky 10 ml

Naturprodukt Přírodní ušní kapky je zdravotnický prostředek s obsahem přírodních olejů a propolisu určený k odstraňování nečistot a ušního mazu ze zevního zvukovodu.

179
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Naturprodukt Přírodní ušní kapky 10 ml

50140018

Úvod

Zdravotnický prostředek Naturprodukt Přírodní ušní kapky pomáhá odstraňovat přebytečný ušní maz, nečistoty a zvlhčuje suchou kůži. Kapky obsahují přírodní oleje (ze sladkých mandlí, černého rybízu, brutnáku, muškátu, jalovce, hřebíčku, čajovníku), bisabolol, vitamin E a propolis. Tea tree olej a propolis působí příznivě při mírných zánětech zvukovodu a zarudnutí pokožky. Kapky jsou vhodné i pro lidi používající naslouchátka a pro dlouhodobé užívání.

Hlavní vlastnosti:

  • omezují hromadění ušního mazu ve zvukovodu
  • zvláčňují a zvlhčují pokožku
  • vhodné pro lidi používající naslouchátka

Složení

Olej ze sladkých mandlí, olej z černého rybízu, olej z brutnáku, propolis, organický esenciální olej z muškátu, jalovce, čajovníkového stromu, hřebíčku, bisabolol, vitamin E.


Použití

Nakloňte hlavu na stranu a nakapejte 4-5 kapek do ucha. S nakloněnou hlavou nechte několik minut působit a pak zbytky opatrně z ucha odstraňte. Pro prevenci hromadění ušního mazu používejte 1x týdně. V případě nadměrné tvorby mazu, podráždění nebo zarudnutí kůže pak 2-4x denně po dobu 3-5 dní. Pokud příznaky přetrvají, vyhledejte lékaře.


Upozornění

Nepoužívejte u dětí mladších než 3 roky. U dětí této věkové skupiny podávejte jen na doporučení dětského lékaře. Nepoužívejte v případě známé přecitlivělosti na některou z přísad, perforace bubínku nebo ušních patologií. V případě nežádoucí reakce ihned léčbu přerušte. Uchovávejte mimo dosah dětí. Neužívat vnitřně. Nepoužívejte na popraskanou kůži. Zamezte vniknutí do očí.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.