Kosmetika

Nivea Box Rose Touch dárkový set

Značka: NIVEA

Nivea Box Rose Touch dárkový set potěší každou ženu. Přípravky jsou vhodné pro všechny typy pokožky včetně citlivé, kterou vyživují a hydratují.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Nivea Box Rose Touch dárkový set

50140358

Úvod

Nivea Box Rose Touch dárkový set nabízí dva kosmetické přípravky pro hýčkání pleti. Jako vánoční dárek potěší každou ženu, která si ráda dopřává kvalitní výživnou péči. 

Obsah sady:

  • Hydratační denní gel-krém Nivea® Rose Touch 50 ml s obsahem organické růžové vody a kyseliny hyaluronové důkladně revitalizuje pleť a dodává jí 48hodinovou hydrataci. Přípravek má gelové složení se smyslnou vůní růží a je vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé.Pleť bude po použití, sametově hebká a rozjasněná.
  • Micelární voda Nivea® Rose Touch 400 ml s organickou růžovou vodou důkladně a jemně čistí pleť, odstraňuje make-up a veškeré nečistoty. Po použití se můžete těšit na hydratovanou, svěží a vitální pleť.

Použití

Denní gel-krém nanášejte každé ráno na vyčištěnou a suchou pleť obličeje, krku a dekoltu. Vyhněte se oblasti kolem očí. Micelární voda nanášejte pomocí vatového tamponu na zavřené oči, obličej a rty. Neoplachujte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.