Doplněk stravy

PM Šišák bajkalský + Kudzu komplex 90 kapslí

Značka: PM

PM Šišák bajkalský + Kudzu komplex obsahuje extrakt z kořene šišáku s 95 % baicalinu. Šišák přispívá k normálnímu stavu svalů a kloubů.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: PM Šišák bajkalský + Kudzu komplex 90 kapslí

50139349

Úvod

Doplněk stravy s Kudzu a šišákem bajkalským. Kombinace těchto látek je inspirovaná starou recepturu tradiční čínské medicíny. Výtažek z kořene Kudzu je ze 40 % tvořen isoflavony, extrakt z šišáku obsahuje 95 % aktivní složky baicalinu. Šišák bajkalský se běžně vyskytuje na velké části asijského kontinentu. Díky blahodárnému účinku na kloubní systém se z plané rostliny stala oblíbená léčivka. Přípravek PM Šišák bajkalský + Kudzu komplex je plněný do rostlinných kapslí.

Hlavní vlastnosti

  • šišák bajkalský podporuje normální stav kloubů
  • šišák napomáhá udržení správné funkce svalů
  • 90 kapslí vystačí na 45 dní

Dávkování

Užívejte 2x denně 1 kapsli. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Po čtyřech týdnech užívání na jeden týden přerušte.


Složení

Jedna kapsle obsahuje: Mikrokrystalická celulóza (plnidlo), Šišák bajkalský kořen (Scutellaria baicalensis) extrakt (95 % baicalinu) 100 mg, Kudzu kořen (Pueraria lobata) extrakt (40 % isoflavonů) 20 mg, Stearan hořečnatý rostlinný, Oxid křemičitý (protispékavé látky), obal kapsle: hydroxypropylmethylcelulóza.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do tří let, těhotné nebo kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.