Kosmetika

Nivea Men Bag Give it a Kick dárkový set

Značka: NIVEA

Nivea Men Bag Give it a Kick dárkový set vykouzlí úsměv u stromečku nejednomu muži. Obsahuje gel na holení, vodu po holení a kuličkový deodorant z řady Fresh Kick a oblíbený pánský balzám na rty Labello.

NAVÍC Nivea nákupní síťovka Při nákupu produktů značky Nivea nebo Labello v minimální hodnotě 299 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Nivea nákupní síťovku za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Nivea Men Bag Give it a Kick dárkový set

50140352

Úvod

Kosmetická péče plná svěžesti v pánské dárkové sadě Nivea Men Bag Give it a Kick vykouzlí úsměv u stromečku nejednomu muži. Najdete v ní gel na holení, vodu po holení a kuličkový deodorant z řady Fresh Kick a oblíbený pánský balzám na rty Labello.

Obsah vánoční dárkové sady:

  • Osvěžující voda po holení Nivea® Men Fresh Kick 100 ml s mátovou a kaktusovou vodou, která okamžitě osvěží pleť po holení a dodá jí hydrataci na 24 hodin.
  • Gel na holení Nivea® Men Fresh Kick 200 ml s mátovou a kaktusovou vodou rovněž okamžitě osvěží a hydratuje pleť a chrání ji před vznikem drobných podráždění.
  • Nivea® Men Kuličkový antiperspirant Fresh Kick 50 ml s osvěžující mužnou vůní poskytuje spolehlivou 48hodinovou ochranu proti pocení
  • Balzám na rty pro muže Labello Men Active 4,8 g ulevuje od suchých a popraskaných rtů. SPF 15 chrání rty před UV zářením.

Použití

Vodu po holení naneste na oholenou tvář a krk. Vyhněte se kontaktu s očima. Gel na holení naneste na navlhčenou tvář a krk. Po holení důkladně opláchněte. Kuličkový antiperspirant  aplikujte přímo na pokožku podpaží a nechte zaschnout. Nepoužívejte na poraněnou či podrážděnou pokožku. Balzám na rty nanášejte na rty dle potřeby.



Upozornění

Gel na holení: Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C/122 °F. Uchovávejte mimo dosah dětí. 3,5 % hmotnosti náplně je hořlavých.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.