Kosmetika

Nivea Bag You Got This Rose dárkový set

Značka: NIVEA

Nivea Bag You Got This Rose dárkový set potěší majitelky normální až suché pokožky. Obsahuje čtyři kosmetické přípravky s omamnou vůní růží, které intenzivně vyživují pokožku.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Nivea Bag You Got This Rose dárkový set

50140361

Úvod

Dárkový set Nivea Nivea Bag You Got This Roses nabízí čtyři kosmetické přípravky pro normální až suchou pokožku. Jako vánoční dárek potěší každou ženu, která se ráda rozmazluje a potrpí si na kvalitní a výživnou péči.

Sada obsahuje:

  • Tělové mléko Nivea® Rose Touch pro normální až suchou pokožku 400 ml s hydratačním sérem Nivea® Intensive Moisture a přírodním arganovým olejem. Lehoučké složení s omamnou vůní růží se rychle vstřebává a zanechává hebkou a vláčkou pokožku již po prvním použití.
  • Pečující sprchový gel Nivea® Rose & Almond Oil 250 ml s vitamínem C a E a výživnými oleji vám připraví příjemný očistný zážitek s vůní růží. Sprchový gel zabraňuje vysušování pokožky a zachovává její ochranný plášť.
  • Kuličkový antiperspirant Nivea® Rose Touch 50 ml nabízí spolehlivou 48h ochranu proti pocení s vůní růží.
  • Balzám na rty Labello® Soft Rosé zdůrazňuje krásu rtů jemným růžovým nádechem. Díky jemnému složení přírodního původu ihned roztaje na rtech a hydratuje je po celých 24 hodin.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.