Doplněk stravy

ProfiChondro Original Klouby + Kosti 60 tablet + 60 tobolek

ProfiChondro Original Klouby + Kosti je doplněk stravy s obsahem glukosaminu, kurkuminu, aescinu a vitaminu C pro zdravé klouby v kombinaci s vápníkem a vitaminy K2, D3 pro zdravé kosti.

NAVÍC ProfiChondro Original konopný krém 150 ml Při nákupu tohoto produktu získáte NAVÍC ProfiChondro Original konopný krém 150 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
929

Cena za 1 kus: 7,74 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: ProfiChondro Original Klouby + Kosti 60 tablet + 60 tobolek

50140097

Úvod

Péče o Vaše klouby a kosti. ProfiChondro Original Klouby + Kosti s dvoufázovým dávkováním doporučujeme všem, kteří chtějí aktivně pečovat o své klouby, kosti a svaly, sportují nebo zatěžují pohybový aparát. Je ideální volbou pro ženy středního věku, v období menopauzy nebo pro lidi s kloubní náhradou kyčle nebo kolene. Složení přípravku bylo vyvinuto ve spolupráci s odborníky ČR. Ranní dávka (klouby) obsahuje glukosamin sulfát, kurkumin, piperin, aescin a vitamin C. Extrakt z černého pepře piperin zlepšuje vstřebávání a využití kurkuminu v těle. Večerní dávka (kosti) obsahuje vápník, vitaminy K2 a D3, které jsou potřebné pro udržení silných kostí. Přípravek je určen pro dospělé.

Hlavní vlastnosti:

  • glukosamin sulfát se přirozeně vyskytuje v kloubní chrupavce a vazivových tkáních
  • kurkumin přispívá k udržení dobrého stavu kostí a kloubů
  • aescin se získává z kaštanu koňského, přispívá k normální činnosti cévní soustavy, příznivě ovlivňuje propustnost kapilárních stěn a mikrocirkulaci krve 
  • vitamin C napomáhá normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a kloubních chrupavek, chrání buňky před oxidativním stresem
  • vápník je potřebný k udržení normálního stavu kostí a zubů a přispívá k normální činnosti svalů
  • vitamin D přispívá k udržení normální funkce svalů a zdravých kostí a zubů, příznivě ovlivňuje hladinu vápníku v krvi a napomáhá normálnímu vstřebávání a využití vápníku a fosforu, přispívá ke správné funkci imunitního systému
  • vitamin K2 je důležitý zejména pro udržení normálního stavu kostí a normální srážlivost krve, podporuje ukládání vápníku v kostech

Dávkování

Užívejte 1 tabletu ráno (1. dóza - klouby) a 1 tobolku večer (2. dóza - kosti), nejlépe s jídlem. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Doporučujeme užívat pravidelně a dlouhodobě.


Složení

Ranní dávka (1. dóza): Glukosamin sulfát 2 KCl 1500 mg, curcumin 200 mg, aescin 60 mg, vitamin C 12 mg (15 % referenční hodnoty příjmu), piperin 10 mg v jedné tabletě.

Glukosamin sulfát 2KCl, extrakt z oddenku kurkumy dlouhé (Curcuma longa) s 50 % obsahem kurkuminu, extrakt z plodu jírovce maďalu (Aesculus hippocastanum) s 20 % obsahem aescinu, plnidlo (mikrokrystalická celulosa), stabilizátory (polyvinylpyrolidon, zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy, hydroxypropylmethylcelulosa), lešticí látka (polyvinylalkohol), protispékavé látky (hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý, talek), L-askorbová kyselina, stabilizátor (polydextrosa), extrakt 50:1 z plodu pepřovníku černého (Piper nigrum) s 95 % obsahem piperinu, zvlhčující látka (polyethylenglykol), barviva (oxidy a hydroxidy železa), zvlhčující látka (kyselina vinná (L+)).

Večerní dávka (2. dóza):  Uhličitan vápenatý 1561,687 mg, Menachinon 69 mg, Cholekalciferol 0,52 mg, vápník 600 mg, vitamin K2 90 µg, vitamin D3 10 µg (400 IU), slunečnicový olej 569,793~594,793 mg, lecitiny 69 mg, včelí vosk 5,000~30,000 mg.


Upozornění

Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek přípravku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.