Kosmetika

Nivea Box You Got This Coconut dárkový set

Značka: NIVEA

Nivea Box You Got This Coconut dárkový set obdarovanou v mžiku přenese do exotických dálav. Najdete v něm sprchový gel s kokosovým mlékem a dámský antiperspirant.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Nivea Box You Got This Coconut dárkový set

50140356

Úvod

Vánoční dárkový set Nivea Box You Got This Coconut, který obdarovanou v mžiku přenese do exotických dálav. Najdete v něm sprchový gel s kokosovým mlékem, který pokožku zjemňuje a halí do vůně acai a banánu. Druhým produktem je antiperspirant s kokosovou vůní.

Set obsahuje:

  • Nivea® Sprchový gel Fresh Blends Banana 300 ml s vůní banánů a bobulí acai. Obsahuje 90 % ingrediencí přírodního původu, ovocné extrakty a rostlinné kokosové mléko.
  • Nivea® Sprej antiperspirant Fresh Blends Coconut 100 ml s exotickou vůní kokosu nabízí spolehlivá ochranu proti pocení až na 48 hodin.

Použití

Sprchový gel naneste na vlhkou pokožku a opláchněte. Sprej antiperspirant před použitím protřepejte! Aplikujte ze vzdálenosti 15 cm přímo na pokožku podpaží. Nechte zaschnout.


Upozornění

Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C/122 °F. Do odpadu vhazujte pouze zcela vyprázdněnou lahev. Používejte pouze pro stanovený účel. Nestříkejte do očí. Nepoužívejte na poraněnou či podrážděnou pokožku. Vyvarujte se delší aplikaci a přímé přímému vdechování. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.