Dentální hygiena

Philips Sonicare DiamondClean HX9911/84 sonický zubní kartáček nové generace

Produktová řada: DiamondClean

Sonický zubní kartáček Philips Sonicare DiamondClean nové generace přináší kompletní péči o zuby a dásně se 4 režimy čištění a 3 nastavení intenzity.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Philips Sonicare DiamondClean HX9911/84 sonický zubní kartáček nové generace

50140769

Úvod

Více informací k promo akci Záruka 90 dní vrácení peněz naleznete v záložce Přílohy nebo ZDE.

Dopřejte si dokonalý svěží pocit perfektně vyčištěných zubů s technologií Philips Sonicare! Hlavice elektrického zubního kartáčku Philips Sonicare DiamondClean za jednu minutu vykoná až 62 000 jemných pohybů, čímž zubní pastu v ústech napění na mikrobublinky, které efektivně likvidují zubní plak na povrchu zubů, v mezizubních prostorách i podél linie dásní. Krásný úsměv je vaší nejlepší vizitkou!

Philips Sonicare DiamondClean HX9911/84 sonický zubní kartáček7

Příliš velký tlak působící na zuby a dásně během čištění může způsobovat celou řadu zdravotních problémů, a přitom vůbec není snadné ideální míru tlaku určit. Zubní kartáček Philips Sonicare DiamondClean je proto vybavený citlivým senzorem tlaku, díky kterému tělo kartáčku začne vibrovat, pokud na zuby nešetrně tlačíte. Tím zlepšuje vaši čisticí techniku a zdraví dásní. Kartáček Philips Sonicare je také vybaven dvěma časovači, které vám dobu čištění pomohou postupně překlenout:

  • QuadPacer dohlíží, jak dlouho jste strávili čištěním jednotlivých částí úst.
  • Smartimer vám pohlídá načasování 2 minut čištění. Zuby si tak budete čistit vždy optimální dobu a s přehledem.

Philips Sonicare DiamondClean HX9911/84 sonický zubní kartáček10

 V balení naleznete inovativní kartáčkovou hlavici C3 Premium Plaque Defence s mimořádně jemnými a flexibilními vlákny, které se dokáží přizpůsobit jedinečným tvarům vaší ústní dutiny, aby byly v optimálním kontaktu se zuby a dásněmi. Tímto způsobem odstraníte 10x více plaku z obtížně přístupných míst*. Hustší uspořádání vláken pomůže k odstranění až o 100 % více každodenních povrchových skvrn** na zubech způsobených jídlem a nápoji. Sonický kartáček se se svými štětinami dostane až k těsné linii právě podél dásní, sonické vibrace dásně příjemně promasírují a tím i prokrví.

Philips Sonicare DiamondClean HX9911/84 sonický zubní kartáček9

4 režimy čištění + 3 stupně intenzity umožní přizpůsobit čištění individuálním potřebám:

  • Clean – standardní volba pro každodenní kvalitní čištění
  • White+ - ideální pro odstranění povrchových skvrn
  • Gum Health – šetrně, ale přesto účinně, čistí vaše dásně a jemně je promasíruje
  • Deep Clean+ – slouží k osvěžujícímu hloubkovému čištění
  • 3 stupně intenzity umožňují přepínat mezi vysokou, střední a nízkou, a přizpůsobit čištění vašim preferencím a citlivosti zubů

Philips Sonicare DiamondClean HX9911/84 sonický zubní kartáček8

Mějte zdraví své ústní dutiny pod kontrolou! Elektrický zubní kartáček Philips Sonicare DiamondClean nové generace umožňuje propojení s chytrou mobilní aplikací Philips Sonicare. Přístroj má zabudované senzory polohy a tlaku a na základě sebraných dat vám poskytuje okamžitou zpětnou vazbu o způsobu, kterým si zuby čistíte. Dozvíte se řadu personalizovaných tipů pro lepší čisticí techniku. Aplikace je zdarma a je dostupná pro systémy iOS a Android.

Philips Sonicare DiamondClean HX9911/84 sonický zubní kartáček6

Kartáčkovou hlavici je třeba v pravidelných intervalech měnit za novou, a proto chytrý kartáček Philips Sonicare DiamondClean automaticky hlídá stav jejího opotřebení. Díky inovativní funkci BrushSync má přehled o frekvenci jejího používání a intenzitě čištění a v okamžiku, kdy je třeba ji vyměnit, vás upozorní zvukovým upozorněním a rozsvícením kontrolky na těle kartáčku. Zároveň díky zabudovanému mikročipu umožňuje komunikaci mezi tělem kartáčku a kartáčkovou hlavicí, takže přístroj rozezná, jaký typ hlavice používáte, a automaticky pro vás vybere takový režim čištění, který se pro ni nejvíce hodí. Na potřebu výměny vás také upozorní speciální modrá vlákna hlavice, která při přílišném opotřebení zbělají.

Hlavní vlastnosti:

  • kompletní péče o zuby a dásně se sonickou technologií
  • 62 000 pohybů za minutu
  • tlakový senzor pro šetrné čištění
  • 4 režimy čištění a 3 nastavení intenzity
  • mobilní aplikace se zpětnou vazbou na čištění
  • bělejší a zdravější zuby s hlavicí Premium Plaque Defence   
  • výdrž kartáčku 14 dní po jednom nabití
  • indukční nabíjecí základna
  • kompaktní cestovní pouzdro

 

* V porovnání s kartáčkovou hlavicí DiamondClean
** V porovnání s manuálním kartáčkem


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.