Kosmetika

Loréal Paris Infaillible Grip 36h Gel Automatic Liner tužka na oči černá

Produktová řada: Infaillible

Loréal Paris Infaillible Grip 36h Gel Automatic Liner tužka na oči černá je odolná vůči vodě, slzám, potu i vlhkosti a vydrží na očích až 36 hodin.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 produktů značek Loréal Paris a Maybelline v libovolné kombinaci získáte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
205
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Loréal Paris Infaillible Grip 36h Gel Automatic Liner tužka na oči černá

50139538

Úvod

Dokonalý make-up očí každý den jinak? Proč ne! Multifunkční gelová oční linka Infaillible Grip 36h Gel Automatic Liner od Loreál Paris vám pomůže vykouzlit klasické kočičí oči, jemné denní líčení i neodolatelný kouřový vzhled. Díky speciální přilnavé technologii bez konzervantů a mikroplastů je odolná vůči vodě, slzám, potu i vlhkosti a vydrží na očích až 36 hodin. Dopřejte si precizní a dlouhotrvající oční linky, které snadno definují krásu vašich očí.

Hlavní vlastnosti:

  • dlouhotrvající výdrž až 36 hodin
  • s houbičkovým aplikátorem na kouřové líčení
  • voděodolné složení

Použití

Pomocí gelové tužky nakreslete linku podél horních řas. Začněte u vnitřního koutku oka a linku veďte podél víčka směrem k vnějšímu. Pro dosažení kouřového vzhledu Vašich očí použijte houbičkový aplikátor, kterým linku lehce rozetřete.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.