Kosmetika

Nivea Men Box Feel Deep dárkový set

Značka: NIVEA

Dárkový set Nivea Men Box Feel Deep obsahuje pánskou kosmetiku, kterou obdarovaný využije každý den, a to sprchový gel s přírodním jílem a antiperspirant s černým uhlím.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Nivea Men Box Feel Deep dárkový set

50140348

Úvod

Dárkový set Nivea Men Box Feel Deep obsahuje pánskou kosmetiku, kterou obdarovaný využije každý den, a to sprchový gel s přírodním jílem a antiperspirant s černým uhlím. Potěšte svého blízkého dárkovou sadou plnou svěžesti.

Sada obsahuje:

  • Nivea® Men sprej antiperspirant Deep 150 ml, který zajišťuje ochranu proti pocení na dloihých 48 hodin.
  • Nivea® Men sprchový gel na tělo, tvář a vlasy Deep 250 ml s přírodním jílem a nádhernou mužnou vůní.

Použití

Sprej antiperspirant před použitím protřepejte! Aplikujte ze vzdálenosti 15 cm přímo na pokožku podpaží. Nechte zaschnout.


Upozornění

Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C/122 °F. Do odpadu vhazujte pouze zcela vyprázdněnou lahev. Používejte pouze pro stanovený účel. Nestříkejte do očí. Nepoužívejte na poraněnou či podrážděnou pokožku. Vyvarujte se delší aplikaci a přímému vdechování. Uchovávejte mimo dosah dětí


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.