Kosmetika

Nivea Box Hydra Skin Effect dárkový set

Značka: NIVEA

Nivea Box Hydra Skin Effect dárkový set s obsahem denního hydratačního gelu a micelární vody pro všechny typy pleti.

485
Doprava zdarma

O produktu: Nivea Box Hydra Skin Effect dárkový set

50140359

Úvod

Dárkový set Nivea Box Hydra Skin Effect s obsahem denní hydratační péče. Pod stromečkem ji ráda uvidí každá žena, která ráda a důkladně pečuje o svou pleť.

Obsah sady:

  • Osvěžující denní hydratační gel Nivea® Hydra Skin Effect 50 ml s lehkou gelovou texturou v době ukrývá čistou kyselinu hyaluronovou, která podporuje v pleti svou vlastní produkci a intenzivně hydratuje pleť až 72 hodin, aniž by zanechávala mastný pocit. Po použití se můžete těšit na sametově hebkou a hydratovanou pokožku. Dermatologicky testováno a schváleno.
  • Nivea® Micelární voda Hydra Skin Effect 400 ml s čistou kyselinou hyaluronovou důkladně odstraňuje zbytky make-upu a nečistoty z pleti. Intenzivně hydratuje, nedráždí a zanechává pokožku vláčnou a čistou. Pro všechny typy pleti. Dermatologicky a oftalmologicky testováno a schváleno.

Použití

Denní hydratační gel nanášejte ráno krouživými pohyby na vyčištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu. Vynechejte oblast kolem očí. Micelární vodu nanášejte pomocí vatového tamponu na zavřené oči, obličej, rty a setřete. Neoplachujte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.