Kosmetika

The Organic Pharmacy Serena Bute set pro péči o tělo

Set pro péči The Organic Pharmacy Serena Bute obsahuje hydratační minerální opalovací krém, tělový olej zmírňující projevy stárnutí, vyhlazující tělový krém a crossbody kabelku.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: The Organic Pharmacy Serena Bute set pro péči o tělo

50140540

Úvod

Set pro péči The Organic Pharmacy Serena Bute obsahuje vše potřebné k ochraně pokožky a redukci pomerančové kůže. Najdete v něm hydratační minerální opalovací krém, tělový olej zmírňující projevy stárnutí, vyhlazující tělový krém a crossbody kabelku jako dárek.

Opalovací krém s minerálními filtry

Opalovací krém s SPF 50 obsahuje minerální filtry oxidu zinečnatého a titaničitého. Tato kombinace poskytuje vysokou ochranu před UV zářením. Díky extraktům z šípku, měsíčku lékařského a aloe vera a nezbytných antioxidantů navrací pleti komfort během slunění a bambucké máslo jí dodává potřebnou hydrataci a výživu. Krém se snadno a rychle vstřebává a nezanechává po sobě bílý film. Vhodný od 6 měsíců věku.

Péče proti celulitidě

Tělový olej dokonale hydratuje, zvláčňuje a regeneruje namáhanou pokožku. Zpevňuje pleť a eliminuje známky předčasného stárnutí vlivem slunečního záření. Klinické testy ukázaly, že po 4 týdnech používání zvyšuje elasticitu pleti o 15 %*. Vedle toho tělové sérum již ocenila řada dermatologů. Tento přípravek viditelně zpevňuje, vyhlazuje a zanechává dokonale jemnou a hladkou pokožku. Klinické testy prokázaly, že po 56 dnech používání zmírňuje nerovnosti kůže a opticky zeštíhluje.

*Současně redukuje množství vrásek o 29 % a jejich délku o 34 %.

Hlavní vlastnosti:

  • kompletní péče o tělo v letních měsících
  • redukuje celulitidu
  • eliminuje známky stárnutí
  • viditelně osvěžuje a rozjasňuje
  • zanechává vláčnou a hydratovanou pokožku

Sada obsahuje: 

  • Cellular Protection Sunscreen SPF 50, 50 ml
  • Advanced Retinoid-like Body Oil, 50 ml
  • Resculpting Body Serum, 50 ml

O značce

Anglická značka přírodní kosmetiky The Organic Pharmacy vyrábí čisté, vyvážené a účinné produkty, které svým šetrným složením poskytují tu nejlepší péči pro vaši pokožku. Přípravky obsahují pečlivě vybrané ingredience, mnohdy z organického zemědělství. Vsaďte na sílu přírody a nechte se hýčkat kombinací bylinek, olejů a aktivních látek.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.