Kosmetika

Weleda Aroma Shower Comfort sprchový gel 200 ml

Značka: WELEDA

Jemný sprchový gel Aroma Shower Comfort šetrně čistí pokožku a zanechává ji zklidněnou, vláčnou a hydratovanou. Organické složení s oleji a kořením.

205
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Weleda Aroma Shower Comfort sprchový gel 200 ml

50139617

Úvod

Jemný sprchový gel Aroma Shower Comfort šetrně čistí pokožku a zanechává ji zklidněnou, vláčnou a hydratovanou. Obsahuje organický slunečnicový olej, extrakty z badyánu, vanilky a citroníku. Tyto ingredience vytvářejí dokonalý soulad vůní a pečujících složek v jednom produktu. Po sprchování bude vaše pokožka hedvábně hebká na dotek, vyživená a s dlouhotrvajícím pocitem čistoty a svěžesti. Hřejivá vůně gelu skvěle vystihuje sváteční atmosféru a rozzáří pochmurné podzimní a zimní dny. Organické složení.

Hlavní vlastnosti:

  • šetrně odstraňuje nečistoty
  • zanechává vláčnou a hydratovanou pokožku
  • organické složení s hřejivým kořením

Složení

Badyán pravý – harmonizuje a povzbuzuje, řadí se mezi afrodiziaka. Vanilka pravá – zklidňuje a uvolňuje, má lehký afrodiziakální účinek. Citroník pravý – esenciální olej z citronu perfektně osvěžuje, dodává energii a přispívá k dobré náladě. Slunečnicový olej – dokonale zvláčňuje a hydratuje.


O značce

Certifikovaná přírodní kosmetika. Nositel certifikátu NATRUE – garance nejvyšší kvality čistě přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky. Neobsahuje žádné syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů vyráběných z ropy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.