Kosmetika

Orlane Paris B21 Extraordinaire sérum na krk a dekolt 50 ml

Produktová řada: B21 Extraordinaire

Orlane Paris B21 Extraordinaire sérum na krk a dekolt má blahodárný vliv na pokožku a podporuje její obnovující funkce. Hloubkově pleť regeneruje, vyživuje a eliminuje projevy stárnutí.

2 890
Doprava zdarma

O produktu: Orlane Paris B21 Extraordinaire sérum na krk a dekolt 50 ml

50140181

Úvod

Nejen naše tvář, ale i krk a dekolt si zaslouží hloubkovou a rozmazlující péči. Zmiňovaným partiím často nevěnujeme dostatek pozornosti, ačkoliv je pokožka na těchto místech velmi křehká a náchylná k brzkým projevům stárnutí. Luxusní liftingové sérum na krk a dekolt z řady Orlane B21 Extraordinaire je skvělou volbou, pokud chcete hýčkat právě krk a dekolt. Má blahodárný vliv na pokožku a podporuje její obnovující funkce, jaké měla v mládí. Hloubkově pleť regeneruje, vyživuje a eliminuje projevy stárnutí.

Orlane Paris B21 Extraordinaire –⁠ efektivní omlazení pomocí aminokyselin

Špičková omlazující řada Orlane Paris B21 Extraordinaire s blahodárným komplexem Youth Reset® v sobě ukrývá směs aktivních látek, které synergicky působí proti projevům stárnutí. Aktivuje v pleti samoregulační procesy a umožňuje pokožce déle regenerovat. Obsažených 21 aminokyselin z kmenových buněk kosatce bledého se podílí na obnově pevnosti, pružnosti a jemnosti pleti, které navrací mladistvý vzhled.

Hlavní vlastnosti:

  • zpevňuje a omlazuje oblast krku a dekoltu
  • podporuje obnovující funkce pokožky
  • regeneruje, vyživuje a eliminuje projevy stárnutí

Použití

V tenké vrstvě nanášejte ráno a večer. Pomalými a jemnými pohyby sérum zapracujte do pokožky. Pohyb provádějte od dekoltu a postupujte směrem nahoru k bradě.


O značce

Luxusní francouzská „haute-cosmetique“ Orlane je průkopníkem v péči o stárnoucí pleť již od roku 1947. Inovativní přípravky značky kombinují souhru přírodních principů spolu s nejnovějšími vědeckými objevy a čerpají ze znalostí farmaceutického a botanického prostředí. V pestrém produktovém portfoliu značky najdete zajímavé anti-aging programy, které ocení i nejnáročnější dámy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.