Kosmetika

Orlane Paris B21 Extraordinaire pleťové mléko 250 ml

Produktová řada: B21 Extraordinaire

Orlane Paris B21 Extraordinaire pleťové mléko vás dokonale zbaví zbytků make-upu nebo řasenky. Zároveň pleť očišťuje od toxinů a pomáhá zachovat její přirozený ochranný plášť.

1 090
Doprava zdarma

O produktu: Orlane Paris B21 Extraordinaire pleťové mléko 250 ml

50140185

Úvod

Oživující odličovací mléko Orlane Paris Paris B21 Extraordinaire rychle rozjasní a revitalizuje vaši pleť. Je velmi jemné a dokonale vás zbaví zbytků make-upu nebo řasenky. Zároveň pleť zbavuje toxinů a pomáhá zachovat její přirozený ochranný plášť. Mléko v sobě ukrývá rostlinné oleje, které pleť důkladně čistí a zanechávají ji hladkou, pružnou a svěží.

Orlane Paris B21 Extraordinaire –⁠ efektivní omlazení pomocí aminokyselin

Špičková omlazující řada Orlane Paris B21 Extraordinaire s blahodárným komplexem Youth Reset® v sobě ukrývá směs aktivních látek, které synergicky působí proti projevům stárnutí. Aktivuje v pleti samoregulační procesy a umožňuje pokožce déle regenerovat. Obsažených 21 aminokyselin z kmenových buněk kosatce bledého se podílí na obnově pevnosti, pružnosti a jemnosti pleti, které navrací mladistvý vzhled.

Hlavní vlastnosti:

  • zjemňuje a oživuje vzhled pleti
  • zaručuje důkladné odlíčení
  • odstraňuje nečistoty a toxiny
  • zachovává přirozený ochranný film pleti
  • zjemňuje a rozjasňuje

Použití

Nanášejte ráno a večer pomocí vatového tampónku před použitím oživující pleťové vody.


O značce

Luxusní francouzská „haute-cosmetique“ Orlane je průkopníkem v péči o stárnoucí pleť již od roku 1947. Inovativní přípravky značky kombinují souhru přírodních principů spolu s nejnovějšími vědeckými objevy a čerpají ze znalostí farmaceutického a botanického prostředí. V pestrém produktovém portfoliu značky najdete zajímavé anti-aging programy, které ocení i nejnáročnější dámy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.