Kosmetika

Orlane Paris B21 Extraordinaire lotion 120 ml

Produktová řada: B21 Extraordinaire

Orlane Paris B21 Extraordinaire lotion bojuje proti stárnutí, redukuje vrásky a známky únavy. Dodává pokožce extra hydrataci a podporuje schopnost její obnovy.

2 750
Doprava zdarma

O produktu: Orlane Paris B21 Extraordinaire lotion 120 ml

50140188

Úvod

Obohaťte svůj každodenní rituál krásy o B21 Extraordinaire Lotion od Orlane Paris. Chcete-li své pleti dopřát extra hydrataci a mladistvý vzhled, rozhodně mu dejte šanci. Používá se na odlíčenou a tonizovanou pokožku a dodává jí blahodárné ingredience, které podporují přirozenou schopnost obnovy pleti. Tento transparentní fluid bojuje proti stárnutí, redukuje vrásky a známky únavy. Ke zpevnění pokožky dochází zevnitř, a tak se viditelně zlepšuje textura pleti, která je po použití zářivější.

Orlane Paris B21 Extraordinaire –⁠ efektivní omlazení pomocí aminokyselin

Špičková omlazující řada Orlane Paris B21 Extraordinaire s blahodárným komplexem Youth Reset® v sobě ukrývá směs aktivních látek, které synergicky působí proti projevům stárnutí. Aktivuje v pleti samoregulační procesy a umožňuje pokožce déle regenerovat. Obsažených 21 aminokyselin z kmenových buněk kosatce bledého se podílí na obnově pevnosti, pružnosti a jemnosti pleti, které navrací mladistvý vzhled.

Hlavní vlastnosti:

  • posiluje účinek krémů a sér
  • vyživuje, hydratuje a působí proti stárnutí
  • zpevňuje pleť zevnitř a zlepšuje její texturu

Použití

Naneste na odlíčenou a tonizovanou pleť před použitím séra B21 Extraordinaire či jiného anti-aging produktu. Lze aplikovat jemným vklepáváním prsty nebo pomocí vatového tampónku.


O značce

Luxusní francouzská „haute-cosmetique“ Orlane je průkopníkem v péči o stárnoucí pleť již od roku 1947. Inovativní přípravky značky kombinují souhru přírodních principů spolu s nejnovějšími vědeckými objevy a čerpají ze znalostí farmaceutického a botanického prostředí. V pestrém produktovém portfoliu značky najdete zajímavé anti-aging programy, které ocení i nejnáročnější dámy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.