Kosmetika

Orlane Paris Antirides Extreme noční krém na vrásky 50 ml

Produktová řada: Antirides

Orlane Paris Antirides Extreme noční krém na vrásky stimuluje regenerační mechanismy, obnovuje pleť, vyhlazuje vrásky a zpevňuje kontury.

5 250
Doprava zdarma

O produktu: Orlane Paris Antirides Extreme noční krém na vrásky 50 ml

50140197

Úvod

Hýčkejte svou pleť a odmění se vám svěžím a mladistvým vzhledem. Pokud zvolíte noční krém na vrásky Orlane Paris Antirides Extreme, dostane se vám intenzivní anti-aging péče, kterou si vaše pokožka v mžiku zamiluje. Krém stimuluje regenerační mechanismy, obnovuje pleť, vyhlazuje vrásky a zpevňuje kontury.

Řada Antirides Extreme – specialista na omlazení pleti přirozeným způsobem

Speciální program na vrásky Antirides Extreme obsahuje patentovanou látku Mémoxyle®, která působí na buněčnou paměť a pomáhá výrazně obnovit a vyhladit pokožku. Pilířem této řady je schopnost pleť zásobit energií a podpořit její přirozené funkce.

Hlavní vlastnosti:

  • regeneruje a obnovuje pleť
  • vyhlazuje vrásky a zpevňuje kontury
  • vhodný pro ženy od 40 let

Použití

V tenké vrstvě aplikujte na noc na důkladně vyčištěnou pleť jako poslední fázi Vaší běžné péče o pleť.


O značce

Luxusní francouzská „haute-cosmetique“ Orlane je průkopníkem v péči o stárnoucí pleť již od roku 1947. Inovativní přípravky značky kombinují souhru přírodních principů spolu s nejnovějšími vědeckými objevy a čerpají ze znalostí farmaceutického a botanického prostředí. V pestrém produktovém portfoliu značky najdete zajímavé anti-aging programy, které ocení i nejnáročnější dámy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.