Kosmetika

Orlane Paris Antirides Extreme krém na kontury rtů 15 ml

Produktová řada: Antirides

Orlane Paris Antirides Extreme krém na kontury rtů s aktivními optickými receptory, které okamžitě eliminují viditelnost vrásek kolem úst.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

1 950
Doprava zdarma

O produktu: Orlane Paris Antirides Extreme krém na kontury rtů 15 ml

50140198

Úvod

Udržte si krásné a šťavnaté rty na dlouhou dobu díky kvalitní kosmetice. Krém na kontury rtů Orlane Paris Antirides Extreme je vybaven aktivními optickými receptory, které okamžitě eliminují viditelnost vrásek kolem úst. Tato cílená a efektivní péče v sobě ukrývá komplex Mémoxyle®, který oddaluje vznik nových vrásek tím, že aktivuje přirozenou obnovu pokožky. Po použití se můžete těšit na hebké, svěží, pružné a plné rty a jejich vyhlazené okolí.

Řada Antirides Extreme – specialista na omlazení pleti přirozeným způsobem

Speciální program na vrásky Antirides Extreme obsahuje patentovanou látku Mémoxyle®, která působí na buněčnou paměť a pomáhá výrazně obnovit a vyhladit pokožku. Pilířem této řady je schopnost pleť zásobit energií a podpořit její přirozené funkce.

Hlavní vlastnosti:

  • redukuje viditelnost vrásek kolem úst
  • obnovuje a vyživuje pokožku
  • vyhlazuje okolí rtů

Použití

Aplikujte ráno a večer nebo kdykoliv během dne pod rtěnku. Lze jej použít také jako masku v silnější vrstvě na noc. Ráno po probuzení budou vaše rty krásně hladké a plnější.


O značce

Luxusní francouzská „haute-cosmetique“ Orlane je průkopníkem v péči o stárnoucí pleť již od roku 1947. Inovativní přípravky značky kombinují souhru přírodních principů spolu s nejnovějšími vědeckými objevy a čerpají ze znalostí farmaceutického a botanického prostředí. V pestrém produktovém portfoliu značky najdete zajímavé anti-aging programy, které ocení i nejnáročnější dámy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.