Kosmetika

Orlane Paris Anagenese Pure Defense pleťový krém 50 ml

Produktová řada: Anagenese

Orlane Paris Anagenese Pure Defense pleťový krém pleť okamžitě regeneruje, zklidňuje a dodává jí hloubkovou hydrataci. Zmírňuje také viditelnost vrásek a drobných linek.

1 350
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Orlane Paris Anagenese Pure Defense pleťový krém 50 ml

50140203

Úvod

Potřebuje vaše pleť zpevnění a jasnější vzhled? Pak dejte šanci pleťovému krému Anagenese Pore Defense od Orlane Paris. Tento prvotřídní krém pleť okamžitě regeneruje, zklidňuje, dodává jí hloubkovou hydrataci a zmírňuje viditelnost vrásek. Hlavní aktivní složkou přípravku je list všedobru horského, který se po staletí pyšní blahodárným vlivem na stav pokožky.

Řada Orlane Anagenese - spolehlivý pomocník v boji s časem

Řada Orlane Anagenese je postavena na moderních vědeckých poznatcích v oblasti kosmetiky zaměřené na potřeby stárnoucí pleti. Tato prêt-à-porter kosmetika je určena ženám 25+, které si chtějí zachovat svůj mladistvý vzhled.

Hlavní vlastnosti:

  • zpevňuje a vypíná pleť
  • obnovuje pokožku
  • zklidňuje případná podrážddění
  • hydratuje a regeneruje
  • BIO složení (certifikát Ecocert)

Složení

Všedobr horský.


Použití

Malé množství krému aplikujte ráno i večer na důkladně odlíčený obličej a jemnými tahy roztírejte od středu obličeje směrem ven. 


O značce

Luxusní francouzská „haute-cosmetique“ Orlane je průkopníkem v péči o stárnoucí pleť již od roku 1947. Inovativní přípravky značky kombinují souhru přírodních principů spolu s nejnovějšími vědeckými objevy a čerpají ze znalostí farmaceutického a botanického prostředí. V pestrém produktovém portfoliu značky najdete zajímavé anti-aging programy, které ocení i nejnáročnější dámy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.