Kosmetika

Erborian Skin Therapy pleťový olej 30 ml

Značka: ERBORIAN

Erborian Skin Therapy pleťový olej 30 ml je ideální pro všechny typy pleti. Rychle se vstřebává, intenzivně vyživuje a hydratuje pokožku a nezanechává na ní mastný film.

NAVÍC ERBORIAN SUPER BB NUDE 5 ml Při nákupu produktů značky Erborian získáte NAVÍC ERBORIAN SUPER BB NUDE 5 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
Velikost balení
1 350
Doprava zdarma

O produktu: Erborian Skin Therapy pleťový olej 30 ml

50140232

Úvod

Dvoufázový pleťový olej Eborian Skin Therapy v sobě ukrývá 17 korejských rostlinných ingrediencí. Zatímco vy budete sladce spát, tento kosmetický zázrak bude hýčkat vaši pleť pomocí blahodárných složek. A čím olej prospívá? Hloubkově hydratuje a vyživuje pleť, zjemňuje její strukturu a elasticitu a postupně redukuje jemné linky a vrásky. Přípravek má lehkou konzistenci, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný povrch. Jeho účinky si zamilujete!

Hlavní vlastnosti:

  • hydratuje a vyživuje pokožku
  • zmírňuje známky únavy a zvyšuje jas pleti
  • viditelně redukuje jemné linky a vrásky
  • zlepšuje elasticitu a texturu pleti
  • zamezuje vzniku nedokonalostí
  • rychle se vstřebává a nezanechává lepkavý povrch
  • nekomedogenní složení bez silikonů
  • vhodné pro vegany

Složení

Bambus, yuzu ferment, červená paprika, squalane, Zinc PCA, kyselina hyaluronová, PHA (polyhydroxykyselina), bílý a červený ženšen, přeslička rolní, kigelia, lékořice, smldinec chlupatý, sedoulek japonský, kokořík vonný a krtičník hlíznatý, pupečník asijský, bisabolol, japonská křídlatka, heřmánek, zelený čaj, rozmarýn a šišák.


Použití

Před aplikací přípravek dobře protřepejte, aby se obě olejové fáze promíchaly. Lze použít před nebo místo vašeho obvyklého nočního krému.


O značce

Kosmetika, která si bere to nejlepší z korejského a francouzského pojetí krásy a kombinuje sofistikované inovativní technologie s tradičními bylinnými recepturami. To je korejská značka Erborian. Vyniká svou všestranností – ať už potřebujete rozjasnit pleť, vyčistit ji, vyhladit texturu nebo upravit nevyrovnaný barevný tón, Erborian produkty se o to postarají. Zajistí vám okamžité výsledky, ale i péči, která je dlouhodobá.

 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.