Kosmetika

Dermacol Make-up Cover 208 30 g

Značka: DERMACOL

Dermacol Make-up Cover 208 spolehlivě zajistí precizní krytí na profesionální úrovni. Hravě poradí s nedostatky obličeje i těla, ať už jde o kruhy pod očima, jizvičky, pupínky, pigmentové skvrny a podobně

NAVÍC Dermacol Mega Lashes řasenka černá 13 ml Při nákupu produktů značky Dermacol v minimální hodnotě 399 Kč získáte NAVÍC Dermacol Mega Lashes řasenku černou 13 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
Varianty produktu
295
Ušetříte 20%

Původní cena:  369 Kč  ·  sleva 74 Kč

Nejnižší cena před slevou: 369 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dermacol Make-up Cover 208 30 g

50140576

Úvod

Vyžadujete-li perfektní a bezchybné krytí, které spolehlivě drží po celý den, Dermacol Make-up Cover vás nezklame. Tento voděodolný make-up s extra vysokou kryvostí (50 %) si hravě poradí s nejrůznějšími nedostatky pleti. Můžete jej používat na obličej i tělo, ať už jde o zakrytí kruhů pod očima, jizviček, pupínků, pigmentových skvrn a podobně. Jedná se o jeden z prvních krycích make-upů v Evropě, jehož legendární receptura byla vyvinuta ve Filmovém studiu Barrandov v návaznosti na potřeby vizážistů. Proto se běžně používá jako profesionální make-up na focení, modeling, natáčení a slavnostní příležitosti. Umí kompletně zakrýt tetování, zesvětlí nebo ztmaví odstín pokožky a je možné jej kombinovat s ostatními make-upy značky Dermacol.

Hlavní vlastnosti:

  • velmi vysoká krycí schopnost (50 % pigmentů)
  • vhodné na profesionální použití
  • voděodolné a hypoalergenní složení
  • vysoká ochrana proti UV záření SPF30
  • sjednocuje, zestvětluje nebo zesvětluje tón pleti
  • vhodný na pokožku obličeje i těla
  • neobsahuje konzervanty

Použití

Na hydratační krém naneste podkladovou bázi pod make-up, poté ideálně houbičkou či prsty důkladně rozetřete Make-up Cover. Zafixujte pudrem a dolaďte líčka tvářenkou.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.