Kosmetika

Dermacol 24h Dlouhotrvající pudr a make-up 2v1 č. 1 9 g

Značka: DERMACOL

Dermacol 24h Dlouhotrvající pudr a make-up 2v1 č. 1 perfektně kryje nedostatky a dodává pleti matný a sjednocený vzhled. V praktickém balení se zrcátkem.

Varianty produktu
239
Ušetříte 20%

Původní cena:  299 Kč  ·  sleva 60 Kč

Nejnižší cena před slevou: 299 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dermacol 24h Dlouhotrvající pudr a make-up 2v1 č. 1 9 g

50140589

Úvod

Ať už potřebujete ulevit své přeplněné kosmetické taštičce nebo máte na vytvoření make-upu jen omezený čas, Dermacol dlouhotrvající pudr a make-up 2v1 vám přinese řešení. Tento kosmetický „must have“ perfektně splyne s pletí, která získá matný, sjednocený a pěstěný vzhled. Získejte krásnou a sametově hebkou pokožku s jediným kompaktním přípravkem, který můžete nosit neustále s sebou!

Hlavní vlastnosti:

  • poskytuje střední až plné krytí
  • odolný vůči potu a vlhkosti
  • vhodný na suché i vlhké použití
  • matná a sametově hebká pleť po celý den
  • v kompaktním balení se zrcátkem

Použití

Vlhká aplikace –⁠ efekt make-upu: Vyberte si odstín, který odpovídá vaší přirozené barvě pleti. Navlhčete houbičku vodou a postupně aplikujte "make-up" na celý obličej, až docílíte požadovaného krytí a pleť bude dokonale sjednocená (jedinečná textura produktu mění svou konzistenci více do krémova při smíchání s vodou). Pokud chcete, můžete poté suchou částí houbičky nebo štětcem přepudrovat svou tvář, aby získala sametově hebký a matný vzhled. Otvor ve spodní části obalu zajišťuje dokonalé vyschnutí houbičky pro další použití.
Suchá aplikace –⁠ efekt pudru: Vyberte si odstín, který odpovídá vašemu make-upu nebo je o jeden odstín světlejší. Použijte suchou houbičku nebo velký štětec a naneste "pudr" na celou tvář. Nezapomeňte na přechod mezi tváří a krkem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.