Kosmetika

Dermacol Crystal look tužka na oči č. 2 violet 0,3 g

Značka: DERMACOL

Dermacol Crystal look tužka na oči č. 2 violet vám pomůže vytvořit hluboký uhrančivý pohled i jemnější líčení. Pyšní se třpytivými, kovovými a metalickými odlesky a vydrží na očích až 24 hodin.

NAVÍC Dermacol Mega Lashes řasenka černá 13 ml Při nákupu produktů značky Dermacol v minimální hodnotě 399 Kč získáte NAVÍC Dermacol Mega Lashes řasenku černou 13 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
105
Ušetříte 19%

Původní cena:  129 Kč  ·  sleva 24 Kč

Nejnižší cena před slevou: 129 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dermacol Crystal look tužka na oči č. 2 violet 0,3 g

50140632

Úvod

Tak trochu extravagantní oční linka s třpytivým efektem a velmi intenzivní pigmentací Dermacol Crystal look vám pomůže vytvořit hluboký uhrančivý pohled i jemnější líčení. Její krémová textura se pyšní se třpytivými, kovovými a metalickými odlesky, díky kterým budete jednoduše nepřehlédnutelná. Na očích vydrží až dlouhých 24 hodin.

Hlavní vlastnosti:

  • voděodolné provedení
  • vydrží na očích až 24 hodin
  • s blýskavými efekty
  • oftalmologicky testováno
  • veganské složení

Použití

Aplikujte dle požadovaného tvaru na dolní či spodní víčko. Tužka je vhodná k nalíčení vnitřní linky takzvané water line, tedy nalíčením spodní linky uvnitř oka. Po aplikaci jemně zaschne, což zajistí její výdrž. Tužka Crystal look se vysouvá pootočením těla tužky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.