Kosmetika

StriVectin Anti-Wrinkle gift set dárková sada proti vráskám

Značka: STRIVECTIN

Dárková sada proti vráskám StriVectin Anti-Wrinkle gift obsahuje 4 produkty se silným anti-age účinkem, které se postarají o pevnou, pružnou a vypnutou pokožku.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: StriVectin Anti-Wrinkle gift set dárková sada proti vráskám

50140542

Úvod

Dárková sada proti vráskám StriVectin Anti-Wrinkle gift obsahuje 4 produkty se silným anti-age účinkem, které se postarají o pevnou, pružnou a dokonale vypnutou pokožku s novou energií. V setu naleznete nejprodávanější liftingový krém na krk a dekolt s hydratačními krémy proti vráskám a pleťovým sérem. Dopřejte své pleti luxusní péči a navraťte jí mladistvý vzhled!

Redukuje vrásky na krku a v dekoltu

StriVectin TL Advanced Tightening Neck Cream PLUS obsahuje anti-age komplex, který aktivně bojuje proti vráskám na krku vlivem ohýbání se nad počítačem (digitální stárnutí). Obsažené lipopeptidy a kyselina hyaluronová dokonale hydratují a posilují ochrannou vstrvu pokožky. Velmi silně koncentrovaný přípravek zlepšuje pružnost pokožky a viditelně zpevňuje již ochablou kůži krku*. Současně vyhlazuje vodorovné vrásky a působí proti vzniku podbradku. Rozjasňující rostlinné složky pomáhají sjednotit tón pokožky krku i dekoltu.

*Viditelně vypíná a redukuje i hlubší vrásky na krku a dekoltu.
Viditelné výsledky již po 4–8 týdnech.

Intenzivně hydratuje a navrací svěží vzhled

Pečující krém Anti Wrinkle SD Advanced Plus snižuje výskyt vrásek a strií, poskytuje pokožce dlouhodobou a intenzivní hydrataci a pomáhá vyrovnat tón pleti. Přípravek obsahuje inovovaný Collagex-CE Complex, který navrací pleti pevnost a pružnost. Zanechává svěží, mladistvou a hedvábně hebkou pleť**. Použijte jej na obličej, krk i dekolt.

**Poskytuje pokožce 72hodinovou hydrataci.
Redukuje výskyt vrásek a jemných linií již po 2 týdnech.

Omlazuje oční okolí

Na jemné kůži očního okolí se známky stárnutí i únavy projevují nejrychleji. Oční krém proti vráskám StriVectin Intensive Eye Concetrate For Wrinkles PLUS intenzivně hydratuje a díky komplexu s niacinamidem viditelně snižuje vzhled všech typů vrásek kolem očí už za 5 dní***. Je velmi šetrný k náchylné pokožce v oblasti očního okolí. Rozjasňuje a zmenšuje tmavé kruhy pod očima či jiné známky únavy.

***Zmírňuje kruhy pod očima, redukuje vrásky způsobené mimikou i věkem, blokuje účinky modrého světla z obrazovek,
lehká receptura nezpůsobuje mílie. Bez parfemace & schválený oftalmology. 

Sérum s retinolem dokonale rozjasňuje

Noční multifunkční retinolové sérum s velmi koncentrovanou recepturou receptura obsahuje vysoce efektivní formu vitaminu A. Jeho účinky navíc posiluje patentovaná molekula NIA-114, kyselina polyglutamová a ashwagandha. Přípravek zjemňuje vrásky, vyhlazuje pleť a dodává jí mladistvější vzhled. První výsledky viditelné již po 12 týdnech nanášení****. Sérum intenzivně hydratuje, uzamyká vlhkost v pleti a posiluje její ochrannou bariéru. Zanechává zářivou, hladkou a přirozeně vyhlazenou pokožku. Díky jemnému složení jej můžete používat i na citlivou pleť a je vhodné pro všechny, kdo s retinolem teprve začínají.

****Klinicky potvrzený účinek po 12 týdnech užívání:

100 % uživatelé potvrdilo viditelné zjemnění vrásek
96 % uživatelů potvrdilo celkové zlepšení vzhledu pleti
93 % uživatelů registrovalo rozjasněnou a hladkou pleť

Sada obsahuje:

  • StriVectin TL Advanced Tightening Neck Cream PLUS liftingový krém na krk, 30 ml
  • StriVectin SD Advanced PLUS Intensive Concetrate krém proti vráskám, 30 ml
  • StriVectin Intensive Eye Concetrate For Wrinkles PLUS oční krém proti vráskám, 7ml
  • StriVectin Retinol Multi-Correct pleťové sérum s retinolem, 7ml

Upozornění

Pokud vám po aplikaci pokožka zčervená, nejedná se o alergickou reakci. Naopak, je to důkaz, že se absorboval chybějící Niacin (vitamin B3), který pleť posiluje. Začněte menšími dávkami a postupně navyšujte. Tělo si vůči niacinu vybuduje toleranci a podráždění se pak už neobjeví.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.