Kosmetika

laSaponaria Tělové sérum na strie BIO 100 ml

Tělové sérum na strie v BIO složení od značky laSaponaria má příjemně lehké složení, které se snadno nanáší a rychle se vstřebává. Dokonale hydratuje a předchází vzniku strií.

345
Doprava zdarma

O produktu: laSaponaria Tělové sérum na strie BIO 100 ml

50136941

Úvod

Tělové sérum na strie v BIO složení od značky laSaponaria má příjemně lehké složení, které se snadno nanáší a rychle se vstřebává. Dokonale hydratuje a předchází vzniku strií. Sérum obsahuje nabitou směs vitaminů a fytoretinolu, která podporuje syntézu kolagenu a značně zvyšuje pružnost pokožky. Obsažená nízkomolekulární kyselina hyaluronová se dostane i do hlubších vrstev pokožky a krásně ji hydratuje. Vyhlazuje a redukuje již vzniklé skvrny a zanechává jemnou a hedvábně hebkou pleť. Zejména však předchází vzniku nových strií během těhotenství, při kojení, v pubertě nebo pří váhovém výkyvu. Přípravek s neutrální vůní můžete použít na všechny typy pleti včetně citlivé.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale hydratuje a regeneruje
  • rychle se vstřebává bez mastných stop
  • redukuje strie a předchází vzniku nových
  • organické složení
  • vhodný během těhotenství, v pubertě nebo při váhovém výkyvu

Použití

Krouživými pohyby vmasírujte do pokožky. Máslo se snadno nanáší a rychle se vstřebává bez mastného filmu. Používejte v rámci ranní i večerní rutiny.


O značce

LaSaponaria je 100% přírodní BIO certifikovaná italská kosmetika, která si zaručeně získá srdce všech, kteří chtějí hýčkat své tělo, a přitom cítí, že svět kolem nás máme ve svých rukách. Všechny její produkty pocházejí z lokálních ekologických a fair trade surovin. Složení přípravků je velmi jednoduché a ohleduplné k pokožce i k přírodě. Kosmetika laSaponaria voní po přírodních silicích a perfektně kombinuje udržitelné postupy ve výrobě s vysokou uživatelskou spokojeností. Poctivá ruční práce a nadšení pro enviromentání prostor to je laSaponaria.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.